الرجاء تحديث إعدادات الخصوصية/كوكيز للتمكن من استخدام هذه الميزة.
باستمرارك، أنت توافق على سياسة الخصوصية الخاصة بآفاز والتي تحوي تفاصيل حول كيفية استخدام بياناتك وكيفية حمايتها.
فمهت ذلك
موافق
كل المنظمات المهتمة بحقوق الإنسان - TO ALL HUMANRIGHT ORGANIZATIONS: أوقفوا بناء السدود بشمال السودان - STOP DAMS IN SUDAN

1 وقعوا. دعونا نصل إلى
50 داعم

اغلاق

أكمل/ي توقيعك

قام Abdalla E. بانشاء هذه الحملة التي من الممكن أن لا تمثل وجهات نظر مجتمع آفاز.
أطلق
Abdalla E.
هذه العريضة الموجهة إلى
كل المنظمات المهتمة بحقوق الإنسان - TO ALL HUMANRIGHT ORGANIZATIONS
Sudanese for existence of Justice and retribution.

We will not allow repetition of the tragedy of displacement in the same area.
We reject the dams to preserve the heritage and civilization and history.
No for displacement and Expulsion of the Nubian nation.
We are Sudanese who refused building  Dams in northern Sudan (shrek, Kajbar and Dall)  in the land of  the oldest civilization in the history of humanity.
 We also refuse the Stealing of our wealth and impoverish of our land, through the indiscriminate mining.
In June 13, 2007, the security force of the Sudanese government fired peaceful protests against building kajbar dam, and killed four young Nubian lads. And still now they did not investigate in the case or bring the criminals to trial. The Nubians still bitterly memorize their grand exodus in 1964 when they lost their drowned central city of Halfa. The Sudan government insists to go ahead devastating the territory which is considered one of the oldest human civilizations site with a history back to AD7000.Because of that, Iam the undersigned bellow with my free will and eligibility considered by law,  I request to bring the Offenders to justice without procrastination and delay, and I announced my completely  refusal of Drowning the Nubian , as I refused all Dams project in the north of Sudan. And the agreement signed with the Saudi government last week to fund a project of building dams in Kajbar, shrek and Dal.

سودانيون  من أجل البقاء والقصاص
من أجل من قتلوا برصاص الغدر في كدنتكار وأمري والشريك
من أجل أن لا تتكرر مأساة عبود
رفضاً للحصار غير المعلن للمنطقة النوبية