Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Σώστε την άγρια ζωή της Ανταρκτικής!

Προς τα μέλη της Επιτροπής για την Προστασία της Θαλάσσιας Πανίδας και Χλωρίδας της Ανταρκτικής (CCAMLR):

Μετά την επιτυχημένη προστασία της Θάλασσας Ρος, ως πολίτες του κόσμου σας καλούμε τώρα να συμφωνήσετε για να δημιουργηθεί ολόκληρο το δίκτυο καταφυγίων άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων των υδάτων της Ανατολικής Ανταρκτικής, της Θάλασσας Γουέντελ και της Ανταρκτικής Χερσονήσου - για να σώσουμε αυτούς τους παραδεισένιους οικότοπους όπου ζουν πιγκουίνοι, φάλαινες και άλλα πολύτιμα είδη.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

18.000 πανέμορφα πιγκουινάκια εκκολάφθηκαν σε μια αποικία της Ανταρκτικής τον περασμένο χειμώνα. Αλλά μόνο δύο επέζησαν!

Τα υπόλοιπα λιμοκτόνησαν – και αμέτρητα άλλα πολικά είδη ζωής απειλούνται με εξαφάνιση απ’ τη βιομηχανική αλιεία και την κλιματική αλλαγή. Οι επιστήμονες λένε ότι ο μόνος τρόπος να σώσουμε τη θάλασσα της Ανταρκτικής είναι να την προστατεύσουμε επειγόντως – κι αν δύο ακόμη χώρες συμφωνήσουν, μπορούμε να δημιουργήσουμε εκεί ένα τεράστιο δίκτυο θαλάσσιων καταφυγίων.

Η ψηφοφορία πλησιάζει, κι οι Ευρωπαίοι ηγέτες μπορούν να πείσουν τις διαφωνούσες χώρες – αλλά πρέπει να τους δείξουμε ότι υπάρχει μαζική στήριξη απ’ τους πολίτες. Αν γιγαντώσουμε αυτό το ψήφισμα, το Avaaz θα κάνει δημοσκοπήσεις και διαφημίσεις στα ΜΜΕ, και θα παραδώσει τις υπογραφές μας στον πρόεδρο Μακρόν και την Φεντερίκα Μογκερίνι, αντιπρόεδρο της Κομισιόν, για να τους ζητήσουμε να προστατεύσουν αυτόν το παράδεισο πιγκουίνων, πριν είναι αργά.
Δημοσιεύτηκε: 16 Αυγούστου 2018

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: