Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Το ηλίθιο σχέδιο της Αυστραλίας

Προς τον πρωθυπουργό Τέρνμπουλ και τα μέλη του Ταμείου Υποδομών της Βόρειας Αυστραλίας:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, σας καλούμε να μην δανείσετε το 1 δισ. δολάρια στο συγκρότημα εξόρυξης άνθρακα στο Galilee Basin. Δεν είναι δημόσιο έργο. Είναι καταστροφή για τον μαγευτικό Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο και τον πλανήτη μας.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Θέλουν να ανοίξουν τοξικό ανθρακωρυχείο δίπλα στον μαγευτικό Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο! Είναι ένα παρανοϊκό σχέδιο, αλλά έχουμε μια ευκαιρία να τους σταματήσουμε.

Η αυστραλιανή κυβέρνηση θέλει να δώσει 1 δισ. δολάρια για να φτιαχτεί το κολοσσιαίο συγκρότημα εξόρυξης άνθρακα που μπορεί να καταστρέψει τον παραδεισένιο βυθό όπου ζουν θαλάσσιες χελώνες, κοράλλια και τροπικά ψάρια. Το δάνειο, όμως, πρέπει πρώτα να εγκριθεί από μια ανεξάρτητη επιτροπή, στην οποία δεν έχει ασκηθεί ποτέ πριν δημόσια πίεση.

Ήρθε η ώρα να νιώσουν τη δική μας πίεση. Βοήθησε να φέρουμε αυτή τη δολοφονική συμφωνία στο παγκόσμιο προσκήνιο με 1 εκατ. υπογραφές και μια μαζική εκστρατεία στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης. Πρόσθεσε το όνομά σου.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: