Το ηλίθιο σχέδιο της Αυστραλίας

Προς τον πρωθυπουργό Τέρνμπουλ και τα μέλη του Ταμείου Υποδομών της Βόρειας Αυστραλίας:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, σας καλούμε να μην δανείσετε το 1 δισ. δολάρια στο συγκρότημα εξόρυξης άνθρακα στο Galilee Basin. Δεν είναι δημόσιο έργο. Είναι καταστροφή για τον μαγευτικό Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο και τον πλανήτη μας.

Είσαι ήδη μέλος του Avaaz;
Πληκτρολόγησε το email σου και πάτησε «Υπογράφω»:
Πρώτη φορά εδώ; Πληκτρολόγησε τα στοιχεία σου:
To Avaaz προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.

Θέλουν να ανοίξουν τοξικό ανθρακωρυχείο δίπλα στον μαγευτικό Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο! Είναι ένα παρανοϊκό σχέδιο, αλλά έχουμε μια ευκαιρία να τους σταματήσουμε.

Η αυστραλιανή κυβέρνηση θέλει να δώσει 1 δισ. δολάρια για να φτιαχτεί το κολοσσιαίο συγκρότημα εξόρυξης άνθρακα που μπορεί να καταστρέψει τον παραδεισένιο βυθό όπου ζουν θαλάσσιες χελώνες, κοράλλια και τροπικά ψάρια. Το δάνειο, όμως, πρέπει πρώτα να εγκριθεί από μια ανεξάρτητη επιτροπή, στην οποία δεν έχει ασκηθεί ποτέ πριν δημόσια πίεση.

Ήρθε η ώρα να νιώσουν τη δική μας πίεση. Βοήθησε να φέρουμε αυτή τη δολοφονική συμφωνία στο παγκόσμιο προσκήνιο με 1 εκατ. υπογραφές και μια μαζική εκστρατεία στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης. Πρόσθεσε το όνομά σου.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: