Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Τσέρνομπιλ στον Αμαζόνιο: Αναλάβετε τις ευθύνες σας!

Προς τον Bill McNabb, την επιτροπή επενδύσεων της Vanguard και τους μετόχους της Chevron:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο που αγαπάμε τον πλανήτη μας, θεωρούμε πως η Chevron οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της για την καταστροφή που προκάλεσε στη γη, τα ποτάμια και τους ανθρώπους του Ισημερινού. Σας καλούμε να στηρίξετε τις δύο προτάσεις των μετόχων Zevin Asset Management και Newground Social Investment. Ως ο μεγαλύτερος μέτοχος της Chevron κατέχετε θέση ισχύος, την οποία σας καλούμε να χρησιμοποιήσετε για να πείσετε την διοίκηση της εταιρίας να προβεί σε δίκαιη διευθέτηση με τις πληγείσες κοινότητες του Ισημερινού.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Τσέρνομπιλ στον Αμαζόνιο: Αναλάβετε τις ευθύνες σας!

Ο πετρελαϊκός κολοσσός Chevron έχυσε εκατ. τόνους θανατηφόρων χημικών στον Αμαζόνιο του Ισημερινού – γεμίζοντας ποτάμια με τοξικά απόβλητα και σπέρνοντας τον καρκίνο σε ιθαγενείς κοινότητες.

Δεν τα καθάρισε ποτέ! Αλλά τώρα η Chevron μπορεί να αναγκαστεί επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη, αν πάρουμε με το μέρος μας έναν «άνθρωπο-κλειδί».

Ο μεγαλύτερος μέτοχος της Chevron είναι ένα Αμερικάνικο ταμείο συντάξεων, του οποίου ο πρόεδρος τα έχει βάλει με αρκετές ασύδοτες εταιρίες στο παρελθόν. Αν τον πλημμυρίσουμε τώρα με στήριξη, μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα της ιστορικής ψηφοφορίας -- στη συνάντηση των μετόχων της Chevron σε 24 ώρες. Πρόσθεσε τη φωνή σου.
Δημοσιεύτηκε:

Διάδωσέ το παντού