Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει

Κλιματική κρίση: Πάρε θέση για έναν 100% καθαρό πλανήτη

Προς τους Ευρωπαίους ηγέτες:

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η κλιματική αλλαγή έχει αρχίσει να επιταχύνεται ανεξέλεγκτα, βάζοντας σε κίνδυνο την επιβίωσή μας ως είδος κι όλα όσα αγαπάμε. Σας ζητάμε να λάβετε επείγοντα μέτρα για να κρατηθεί η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη κάτω από το εξωφρενικά επικίνδυνο όριο του 1,5 βαθμού Κελσίου. Αυτό σημαίνει 50% μείωση των ρύπων μέχρι το 2030 και μηδενισμός τους μέχρι το 2050, μέσα από την γρήγορη μετάβαση της κοινωνίας και της οικονομίας σε 100% καθαρή ενέργεια. Αυτό πρέπει να γίνει με δίκαιο τρόπο και στήριξη προς τους πιο ευάλωτους από εμάς. Αξίζει να σώσουμε τον πλανήτη μας, και τώρα είναι στιγμή να αναλάβουμε αυτή την ευθύνη.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Και όμως ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: οι ηγέτες της Ευρώπης εξετάσουν ένα σχέδιο για μηδενισμό των εκπομπών ρύπων!

Αν το κάνουν, θα είναι ένα τεράστιο άλμα προς ένα ασφαλέστερο κλίμα για όλες και όλους μας. Αλλά χώρες με μεγάλες βιομηχανίες βρώμικης ενέργειας, όπως η Πολωνία, προσπαθούν να μπλοκάρουν το σχέδιο – και είναι στο χέρι μας να το υπερασπιστούμε.

Χρειαζόμαστε γρήγορα μια απόδειξη ότι το σχέδιο έχει μαζική παγκόσμια υποστήριξη – για να παραδώσουμε τις φωνές μας στις κυβερνήσεις, πριν συναντηθούν οι ηγέτες της ΕΕ σε λίγες μέρες. Πρόσθεσε το όνομά σου για να ζητήσουμε 100% καθαρή ενέργεια ενάντια στην κλιματική κρίση!
Δημοσιεύτηκε: 4 Ιουνίου 2019

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: