Βάλτε τέλος στην κρυφή λεηλασία του Αμαζονίου

Προς τον πρόεδρο Σάντος, τον υπ. εσωτερικών Ριβέρα Φλόρεζ, τον γενικό εισαγγελέα Μαρτίνεζ και την εισαγγελέα Στέλλα Λέονορ Σάντσεζ Τζιλ:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, σας ζητάμε να λάβετε επειγόντως μέτρα για να σταματήσει η λεηλασία του τροπικού δάσους του Αμαζονίου στην Κολομβία. Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι εγκληματικές συμμορίες καταστρέφουν τον Αμαζόνιο με ανησυχητικό ρυθμό. Σας καλούμε να ξεκινήσετε αστυνομική έρευνα για την παράνομη αποψίλωση, να διαθέσετε επιπλέον κεφάλαια για τα προγράμματα προστασίας του τροπικού δάσους και να περάσετε νόμους για να προστατευθούν οι πολύτιμοι φυσικοί πόροι της Κολομβίας.

Είσαι ήδη μέλος του Avaaz;
Πληκτρολόγησε το email σου και πάτησε «Υπογράφω»:
Πρώτη φορά εδώ; Πληκτρολόγησε τα στοιχεία σου:
To Avaaz προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.

Ο Αμαζόνιος της Κολομβίας έχει γίνει η «Άγρια Δύση» της περιβαλλοντικής καταστροφής. Παράνομοι υλοτόμοι και καλλιεργητές κοκαΐνης έχουν πέσει με τα μούτρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους!

Η κυβέρνηση επιμένει ότι η αποψίλωση συμβαίνει μόνο σε μικρή κλίμακα. Ωστόσο, μέλη του
Avaaz χρηματοδότησαν έρευνα που μόλις έφερε στο φως εντυπωσιακές δορυφορικές εικόνες οι οποίες αποδεικνύουν ότι η κατάσταση είναι *χειρότερη από ποτέ*.

Πρέπει να βάλουμε τέλος στην κρυφή λεηλασία του Αμαζονίου!

Με τις Κολομβιανές εκλογές να πλησιάζουν, αυτή είναι η ευκαιρία μας να φέρουμε την καταγγελία στην κορυφή της προεκλογικής ατζέντας και να προκαλέσουμε θύελλα στα ΜΜΕ. Όταν πιάσουμε το 1 εκατ. υπογραφές, το
Avaaz θα απαιτήσει απ’ τους υποψήφιους προέδρους να δεσμευτούν ότι θα προστατέψουν τον Αμαζόνιο απ΄ τις συμμορίες.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: