Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει

Στήριξε τη δράση του Avaaz

Το Avaaz.org είναι ένας ανεξάρτητος, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που δίνει τη δύναμη στις απόψεις και αξίες των πολιτών του κόσμου να επηρεάζουν παγκόσμιες πολιτικές αποφάσεις.

Η δράση μας φέρνει αποτελέσματα. Μαζί επηρεάσαμε παγκόσμιες συνεδριάσεις για την κλιματική αλλαγή, οργανώσαμε πορείες σε όλο τον κόσμο για το Θιβέτ, συγκεντρώσαμε 1 εκατ. δολάρια για τα προσφυγόπουλα της Συρίας και πολλά, πολλά άλλα.

Συντηρούμαστε εξολοκλήρου από μικρο-δωρεές πολιτών και δεν δεχόμαστε χρήματα ούτε από κυβερνήσεις ούτε από ιδιωτικές εταιρίες. Η μικρή μας ομάδα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει πως ακόμα και η πιο μικρή δωρεά πιάνει τόπο.

Στήριξέ μας τώρα χρησιμοποιώντας τη φόρμα στα δεξιά της σελίδας! Αν αποφασίσεις να κάνεις μια τακτική, εβδομαδιαία δωρεά, θα συντηρήσεις τη δράση του Avaaz για ολόκληρο το χρόνο.