Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
ΟΚ

Πες στην Ευρώπη να απαγορέψει το ελεφαντόδοντο


Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.


  Ευχαριστούμε που έστειλες το σχόλιό σου!

  Έχεις άλλα λίγα λεπτά για τους ελέφαντες; Μπορείς επίσης να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο απευθείας στη δημόσια διαβούλευση. Πάτα σε μία γλώσσα για να ξεκινήσεις: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά.

  Η ΕΕ μόλις άνοιξε δημόσια διαβούλευση για να δει αν η κοινή γνώμη επιθυμεί την καθολική απαγόρευση του ελεφαντόδοντου!

  Οι άπληστοι για κέρδη έμποροι ελεφαντόδοντου πιέζουν για να παραμείνει ανοιχτή η αγορά. Αν όμως πλημμυρίσουμε την επίσημη διαδικασία με χιλιάδες αιτήματα για απαγόρευση, μπορούμε να πνίξουμε τις τσιρίδες τους.

  Το Avaaz θα καταθέσει όλα τα σχόλιά μας στη διαβούλευση. Αν αρκετοί από εμάς γράψουμε από ένα σχόλιο, μπορούμε να πετύχουμε την καθολική απαγόρευση του ελεφαντόδοντου και να βάλουμε φρένο στην εξαφάνιση αυτών των υπέροχων πλασμάτων.

  Διάδωσέ το παντού

  Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: