Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ

Κλείστε το μελισσοκτόνο παραθυράκι -- μένουν ώρες!

Προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο Υγείας Βιτένις Αντριουκάιτις, την Κομισιόν και το Ευρωκοινοβούλιο:

Σας καλούμε να προστατέψετε τις μέλισσες, σταματώντας την κατάχρηση των «εγκρίσεων έκτακτης ανάγκης» για τα νεονικοτινοειδή, τις οποίες χορηγούν τα κράτη-μέλη της ΕΕ χωρίς επαρκείς αποδείξεις για επιδρομές εντόμων. Ζητάμε να περάσετε αυστηρότερα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι οι εταιρείες χημικών, που κερδοσκοπούν από αυτές τις αδειοδοτήσεις, δε θα έχουν λόγο στη διαδικασία.

Είσαι ήδη μέλος του Avaaz;
Πληκτρολόγησε το email σου και πάτησε «Υπογράφω»:
Πρώτη φορά εδώ; Πληκτρολόγησε τα στοιχεία σου:
Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουλίου 2018
Μόλις σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη για την προστασία των μελισσών στην Ευρώπη, αλλά 13 πονηρές χώρες της ΕΕ υπονομεύουν τη συμφωνία, επιτρέποντας τη χρήση των μελισσοκτόνων φυτοφαρμάκων!

Η Κομισιόν έχει τη δύναμη να βάλει τάξη και να προστατέψει την απαγόρευση. Όμως τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με το θέμα και, αν δε ρίξουμε εμείς φως στο σκάνδαλο, οι παραβάτες θα τη γλυτώσουν.

Σε 24 ώρες η Κομισιόν θα συναντήσει τα κράτη-μέλη, για να συζητήσουν για τις μέλισσες. Ας τους δείξουμε ότι οι πολίτες στηρίζουμε την πραγματική απαγόρευση. Στη συνέχεια θα κάνουμε τη φωνή μας να φτάσει στα ΜΜΕ και τον Ευρωπαίο επίτροπο Υγείας, ένθερμο υπερασπιστή των μελισσών. Υπόγραψε τώρα και διάδωσέ το παντού.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: