Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει

G7: Σώστε τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα

Προς όλους τους ηγέτες της G7:

Σας καλούμε να προχωρήσετε το σχέδιο για μηδενισμό των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου μέσω της 100% καθαρής ενέργειας και να χρηματοδοτήσετε τις πιο ευάλωτες χώρες, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι ΗΠΑ. Επίσης, σας ζητάμε να στείλετε το σαφές μήνυμα στον κ. Τραμπ ότι η Συμφωνία του Παρισιού είναι για το καλό της παγκόσμιας οικονομίας και ασφάλειας, καθώς και να φροντίσετε ώστε ο υπόλοιπος κόσμος να προχωρήσει μπροστά, ακόμη κι αν εκείνος θέλει να πάει τις ΗΠΑ πίσω. Ο ρόλος σας είναι κρισιμότερος από ποτέ για να αποφύγουμε την καταστροφή του πλανήτη.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Σε λίγες μέρες ο Τραμπ ετοιμάζεται να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα! Ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσουμε είναι να πείσουμε 6 ισχυρές χώρες που επίσης υπέγραψαν την παγκόσμια συμφωνία να του σταθούν εμπόδιο.

ΗΠΑ, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία και Ηνωμένο Βασίλειο θα συναντηθούν σε λίγες μέρες στην ετήσια σύνοδο κορυφής της G7. Οι 6 χώρες, λένε ότι θα προστατέψουν τη συμφωνία. Αλλά μπορεί τελικά να υποκύψουν στις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις με τον Τραμπ, εκτός και αν οι πολίτες όλου του κόσμου ξεσκεπάσουμε αυτήν την κοροϊδία και φωνάξουμε «ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ».

Είναι στο χέρι μας! Είναι η δική μας παγκόσμια συμφωνία που υπέγραψαν 197 χώρες. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον Τραμπ να τη σπάσει. Υπόγραψε για να απαιτήσουμε από τους 6 ηγέτες να σηκώσουν μια ασπίδα προστασίας γύρω από τη Συμφωνία του Παρισιού και διάδωσέ το.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: