Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει
ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

Προς όλες τις κυβερνήσεις στη διάσκεψη της CITES:

Σας καλούμε να προσθέσετε τις καμηλοπαρδάλεις στη λίστα των προστατευόμενων ειδών της CITES, να θέσετε σε εφαρμογή σχέδιο δράσης, με στόχο να ανακάμψει ο πληθυσμός τους και να προστατευτούν οι βιότοποί τους, και να στηρίξετε τις τοπικές κοινωνίες, ώστε να ζήσουν αρμονικά πλάι στους ψηλότερους φίλους μας από το ζωικό βασίλειο.

Υπόγραψε σήμερα την παγκόσμια έκκληση για την προστασία των καμηλοπαρδάλεων της Αφρικής:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Προς όλες τις κυβερνήσεις στη διάσκεψη της CITES:
"Σας καλούμε να προσθέσετε τις καμηλοπαρδάλεις στη λίστα των προστατευόμενων ειδών της CITES, να θέσετε σε εφαρμογή σχέδιο δράσης, με στόχο να ανακάμψει ο πληθυσμός τους και να προστατευτούν οι βιότοποί τους, και να στηρίξετε τις τοπικές κοινωνίες, ώστε να ζήσουν αρμονικά πλάι στους ψηλότερους φίλους μας από το ζωικό βασίλειο."
Περισσότερες Πληροφορίες:

Η Τες σκότωσε αυτή την καμηλοπάρδαλη απλά για χαβαλέ.

Ποζάρει χαρούμενη με το πτώμα σε φωτογραφίες που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα και καυχιέται ότι ήταν ένα «ονειρικό κυνήγι»! Αλλά τώρα έχουμε μια σπάνια ευκαιρία να πετύχουμε παγκόσμια προστασία γι' αυτά τα υπέροχα πλάσματα! 

Σε λίγες βδομάδες, κυβερνήσεις απ’ όλο τον κόσμο θα συναντηθούν σε μια κρίσιμη διάσκεψη για την άγρια φύση. Και για πρώτη φορά, πέντε αφρικανικές χώρες προτείνουν να προστεθούν οι καμηλοπαρδάλεις στη λίστα των προστατευόμενων ειδών -- κάτι που θα ήταν ένα μεγάλο πρώτο βήμα στην παγκόσμια προσπάθεια για τη διάσωσή τους. Και πρέπει να γίνει επειγόντως, γιατί ο πληθυσμός τους έχει ήδη μειωθεί κατά 40%.

Υπόγραψε τώρα και διάδωσέ το παντού για να μετατρέψουμε αυτή την αισχρή δολοφονία, στο έναυσμα για την παγκόσμια προστασία τους.
Δημοσιεύτηκε: 6 Φεβρουαρίου 2019

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: