Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει
Σταματηστε τον φαλαινοσφαχτη

Προς την πρωθυπουργό της Ισλανδίας, τον υπουργό αλιείας και τα μέλη της κυβέρνησης:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, νιώθουμε αποστροφή με το συνεχιζόμενο κυνήγι φαλαινών στην Ισλανδία. Σας καλούμε να καταργήσετε οριστικά τη φαλαινοθηρία και να ηγηθείτε για την παγκόσμια προστασία αυτών των υπέροχων θηλαστικών.

Υπόγραψε με το email σου:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Προς την πρωθυπουργό της Ισλανδίας, τον υπουργό αλιείας και τα μέλη της κυβέρνησης:
"Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, νιώθουμε αποστροφή με το συνεχιζόμενο κυνήγι φαλαινών στην Ισλανδία. Σας καλούμε να καταργήσετε οριστικά τη φαλαινοθηρία και να ηγηθείτε για την παγκόσμια προστασία αυτών των υπέροχων θηλαστικών."
Περισσότερες πληροφορίες:

Είναι αρρωστημένο. Την πυροβόλησαν με εκρηκτικό καμάκι, την ξεκοίλιασαν και πέταξαν το έμβρυο στα σκουπίδια. Ήταν μόνο μία απ’ τις 125 απειλούμενες πτεροφάλαινες που έχει σκοτώσει φέτος ο Ισλανδός εκατομμυριούχος Κρίστιαν Λόφτσον.

Οι πτεροφάλαινες είναι υπέροχα πλάσματα: επικοινωνούν τραγουδώντας και νιώθουν την αγάπη και τη βαθιά θλίψη. Ο Λόφτσον είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που σφάζει ακόμη αυτούς τους ευαίσθητους γίγαντες για το κέρδος -- συχνά στην εγκυμοσύνη τους.

Αλλά επιτέλους μπορούμε να τον σταματήσουμε.

Αυτή τη στιγμή η νέα κυβέρνηση της Ισλανδίας σκέφτεται να βάλει τέλος στη φαλαινοθηρία, αλλά μπορεί να δεχτεί θύελλα αντιδράσεων απ’ τον κροίσο και το λόμπι του. Είναι στο χέρι μας να τους δείξουμε ότι όλος ο κόσμος στηρίζει την απαγόρευση! Υπόγραψε το επείγον ψήφισμα με το email σου.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: