Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

Θα είμαι εκεί για να σώσουμε το μέλλον μας

Προς τους ηγέτες του κόσμου:

Θα συμμετέχω στην παγκόσμια ημέρα δράσης για το κλίμα στις 21 Σεπτεμβρίου και θα βοηθήσω να γίνει τόσο μεγάλη ώστε να είναι αδύνατον να αγνοηθεί το αίτημά μας για άμεση αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής!

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Αν θέλεις να επικοινωνούμε μαζί σου με κλήσεις ή SMS, πληκτρολόγησε τον αριθμό σου.
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Ανήκεις σε κάποιον οργανισμό που θα ενδιαφερόταν να συμμετέχει στην παγκόσμια ημέρα δράσης για το κλίμα; Κάνε κλικ εδώ για να λάβεις μέρος.

Χρησιμοποίησε τα κουμπιά στα αριστερά για να περιηγηθείς στο χάρτη

Δες στο χάρτη τον αριθμό των μελών του Avaaz που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην παγκόσμια ημέρα δράσης. Κάνε κλικ στο + και το – που βρίσκονται πάνω αριστερά στο χάρτη για να ζουμάρεις ή χρησιμοποίησε το ποντίκι σου για να περιηγηθείς.

Δήλωσε συμμετοχή στην παγκόσμια ημέρα δράσης για τον πλανήτη μας στις 21 Σεπτεμβρίου συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στα δεξιά! Με τη συμμετοχή σου βάζουμε πλώρη για ένα ταξίδι που θα γράψει ιστορία. Οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν την καταστροφική, κλιματική αλλαγή είμαστε εμείς οι ίδιοι, πιέζοντας τους ηγέτες του κόσμου για άμεση δράση. Αν περιμένουμε απ’τους άλλους να αλλάξουν τον κόσμο για εμάς, δεν θα γίνει ποτέ. Πρέπει όλοι και όλες μας να αναλάβουμε δράση -- δήλωσε συμμετοχή τώρα!