Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ:
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤ.

Βοήθα να μειώσουμε την υπερκατανάλωση κρέατος

ΔΕΣΜΕΥΣΗ:

Ως πολίτης που νοιάζεται για την ευημερία των ζώων, την κλιματική αλλαγή και τη βιοποικιλότητα, δεσμεύομαι να τρώω λιγότερο κρέας (ή και καθόλου!) και να ενθαρρύνω συναδέλφους, σχολεία, σούπερ-μάρκετ και εστιατόρια να διαδώσουν ακόμη περισσότερο αυτή τη σημαντική αλλαγή νοοτροπίας. Αυτό θα είναι καλό για τα ζώα, τον πλανήτη και την υγεία μας, και θα βοηθήσει τη Γη να παραμείνει ασφαλής για τις μελλοντικές γενιές.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Κάθε χρόνο 56 ΔΙΣ. ΖΩΑ στοιβάζονται σε βρόμικα, σκοτεινά κλουβιά και σφάζονται για να ικανοποιήσουν τον εθισμό μας στο κρέας.

Είναι πραγματικά φρικτό και ίσως χρειαστούν χρόνια για να μπει λουκέτο στις άθλιες βιομηχανίες κρέατος. Αλλά υπάρχει κάτι που όλοι μπορούμε να κάνουμε από σήμερα για να επιταχύνουμε το κλείσιμό τους: να τρώμε λιγότερο κρέας.

Το Avaaz έχει 46 εκατ. μέλη παγκοσμίως. Αν όλοι δεσμευτούμε να απέχουμε απ’ το κρέας έστω για μία μέρα τη βδομάδα (ακόμη κι αν είμαστε ήδη χορτοφάγοι ή βίγκαν) και ζητήσουμε από φίλους, διασημότητες και εταιρείες να συμμετέχουν, θα δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παγκόσμια δέσμευση που έγινε ποτέ!

Ας δώσουμε στις μεγαλοβιομηχανίες κρέατος να καταλάβουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες κι ας κάνουμε την αρχή για να ανατρέψουμε αυτή τη βαρβαρότητα.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: