Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει

Διαλύστε το γάμο των τεράτων

Προς την επίτροπο Ανταγωνισμού της ΕΕ Μ. Βεστάγκερ, τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Αντιμονοπωλίου των ΗΠΑ, και τις αρμόδιες αρχές:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, σας καλούμε να σταματήσετε τις συγχωνεύσεις μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών αγροβιομηχανίας του πλανήτη. Οι προτεινόμενες συγχωνεύσεις των Bayer-Monsanto, Dow-Dupont, και ChemChina-Syngenta υπονομεύουν την ανταγωνιστικότητα και δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον. Αν λάβετε τώρα μέτρα, μπορείτε να προστατεύσετε την τροφή, τις καλλιέργειες, τα οικοσυστήματα και την υγεία μας.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Είναι επείγον! Ο Τραμπ ετοιμάζεται να ευλογήσει τη συγχώνευση των χημικών κολοσσών Monsanto και Bayer για να γεννηθεί μια εταιρεία-τέρας με προίκα 100 δισ. δολαρίων, που θα επιβάλει την κυριαρχία της στις καλλιέργειες όλης της Γης και θα ελέγχει την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων.

Δεν είναι μόνο αθέμιτο μια εταιρεία να γίνει τόσο μεγάλη, αλλά και παράνομο. Όμως, δύο σχετικά άγνωστες ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ και την Ευρώπη μπορούν να σταματήσουν τη συμφωνία. Το πρόβλημα είναι ότι δέχονται ασφυκτική πίεση από τις δύο πανίσχυρες πολυεθνικές και ο Τραμπ θέλει διακαώς να κλείσει η συμφωνία.

Μόνο ένα μαζικό κίνημα σαν το δικό μας μπορεί να τα βάλει μαζί τους.

Πέρυσι, κατατροπώσαμε τη Monsanto δύο φορές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αλλά αυτήν τη φορά χρειαζόμαστε έναν πρωτοφανή αριθμό συμμετοχών για να δείξουμε στους αρμόδιους ότι οι πολίτες όλου του κόσμου είμαστε ενάντια στη συγχώνευση των τεράτων που προωθεί ο Τραμπ. Πρόσθεσε το όνομά σου.