Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
ΟΚ

Ανοιχτή επιστολή: «Πολίτες του κόσμου προς Τραμπ»

Πρόσθεσε το όνομά σου στην παγκόσμια ανοιχτή επιστολή προς τον Τραμπ:

Αν θέλεις να επικοινωνούμε μαζί σου με κλήσεις ή SMS, πληκτρολόγησε τον αριθμό σου.
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Κύριε
Ντόναλντ Τραμπ...
Με την απαγόρευση εισόδου στους μουσουλμάνους, ο Τραμπ απέδειξε ότι οι χειρότεροι φόβοι μας για την προεδρία του ήταν βάσιμοι. Πρόσθεσε το όνομά σου στην παρακάτω ανοιχτή επιστολή για λάβεις μέρος στην παγκόσμια αντίσταση – και διάδωσέ το παντού:
---------------

Κύριε Τραμπ,

Ο κόσμος είναι ενάντια στο φασισμό, το φόβο και το μίσος σας. Είμαστε ενάντια στη βία, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες αμάχων που προτείνετε. Είμαστε ενάντια στο διασυρμό των γυναικών, των μουσουλμάνων, των Μεξικάνων και των εκατομμυρίων ανθρώπων στους οποίους επιτίθεστε απλά και μόνο επειδή δεν είναι όμοιοί σας, δε μιλούν τη γλώσσα σας ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσάς.

Αντί για το φόβο που μας προτείνετε, επιλέγουμε την αλληλεγγύη. Στο άκουσμα της απελπισίας σας, απαντάμε με ελπίδα. Και το κενό της άγνοιάς σας, το γεμίζουμε με κατανόηση.

Ως πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, είμαστε ενωμένοι ενάντια στο διχασμό που εκπροσωπείτε.

Με εκτίμηση,

[Πρόσθεσε το όνομά σου!]

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: