Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει
Προστατεύστε το 50% του πλανήτη

Προς τους ηγέτες του κόσμου:

Ως πολίτες, ανησυχούμε με τα επιστημονικά ευρήματα που δείχνουν ότι, μέσα στην γενιά μας, τα οικοσυστήματα που συντηρούν τη ζωή στον πλανήτη μας μπορεί να καταρρεύσουν. Σας καλούμε να συμφωνήσετε για την προστασία του 50% της θαλάσσιας και χερσαίας έκτασης του πλανήτη ώστε να μπορέσει να αναγεννηθεί η ζωή. Αυτό πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες της ανθρώπινης ανάπτυξης και να έχει την υποστήριξη των αυτόχθονων πληθυσμών. Με αυτό το μακροπρόθεσμο σχέδιο για βιώσιμη διαχείριση του πλανήτη, μπορείτε να αποκαταστήσετε την αρμονία στο κοινό μας σπίτι.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Προς τους ηγέτες του κόσμου:
"Ως πολίτες, ανησυχούμε με τα επιστημονικά ευρήματα που δείχνουν ότι, μέσα στην γενιά μας, τα οικοσυστήματα που συντηρούν τη ζωή στον πλανήτη μας μπορεί να καταρρεύσουν. Σας καλούμε να συμφωνήσετε για την προστασία του 50% της θαλάσσιας και χερσαίας έκτασης του πλανήτη ώστε να μπορέσει να αναγεννηθεί η ζωή. Αυτό πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες της ανθρώπινης ανάπτυξης και να έχει την υποστήριξη των αυτόχθονων πληθυσμών. Με αυτό το μακροπρόθεσμο σχέδιο για βιώσιμη διαχείριση του πλανήτη, μπορείτε να αποκαταστήσετε την αρμονία στο κοινό μας σπίτι."
Περισσότερες Πληροφορίες:

Ο πλανήτης εκπέμπει SOS. Μια τεράστια, διεθνής μελέτη μόλις αποκάλυψε ότι τα έντομα οδεύουν προς την εξαφάνιση, προκαλώντας την κατάρρευση της ζωής στη Γη -- ακόμη και του ανθρώπου!

Το γνωρίζουμε βαθιά μέσα μας ότι η μοίρα μας κρέμεται απ’ τον πλανήτη. Είναι στο DNA μας. ΕΙΜΑΣΤΕ η φύση. Και, για να τη σώσουμε, πρέπει να γίνουμε η φωνή της!


Επιστήμονες προτείνουν ένα πανέμορφο όραμα για την υπεράσπιση της ανθρωπότητας και της φύσης: να ανακηρυχθεί προστατευόμενο το 50% του πλανήτη. Κι αυτή τη στιγμή ΟΗΕ, Γερμανία, Γαλλία, Καναδάς και άλλες χώρες συζητούν το ενδεχόμενο να στηρίξουν αυτή την ιδέα, στην επικείμενη παγκόσμια διάσκεψη για τη φύση. Πρέπει να τους πάρουμε με το μέρος μας!

Βοήθησε να τους ζητήσουμε να στηρίξουν το σχέδιο προστασίας του 50% της Γης
 και να τους παραδώσουμε δημοσκοπήσεις, επιστημονικές μελέτες και μηνύματα από αβαζίτες και αβαζίτισσες, για να τους εμπνεύσουμε το όραμα που τόσο έχει ανάγκη ο πλανήτης όσο κι εμείς! Υπόγραψε τώρα -- οι συναντήσεις που μπορούν να σώσουν τη ζωή στη Γη ξεκινούν σε λίγες μέρες!

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: