Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Προστατεύστε το 50% του πλανήτη

Προς τους ηγέτες του κόσμου:

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Προς τους ηγέτες του κόσμου:
"Ως πολίτες, ανησυχούμε με τα επιστημονικά ευρήματα που δείχνουν ότι, μέσα στην γενιά μας, τα οικοσυστήματα που συντηρούν τη ζωή στον πλανήτη μας μπορεί να καταρρεύσουν. Σας καλούμε να συμφωνήσετε για την προστασία του 50% της θαλάσσιας και χερσαίας έκτασης του πλανήτη ώστε να μπορέσει να αναγεννηθεί η ζωή. Αυτό πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες της ανθρώπινης ανάπτυξης και να έχει την υποστήριξη των αυτόχθονων πληθυσμών. Με αυτό το μακροπρόθεσμο σχέδιο για βιώσιμη διαχείριση του πλανήτη, μπορείτε να αποκαταστήσετε την αρμονία στο κοινό μας σπίτι."
Μέχρι το 2020, τα δύο τρίτα των άγριων ζώων θα έχουν εξαφανιστεί. Η ζωή του πλανήτη μας εξοντώνεται με τον ίδιο ρυθμό που εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι. Κι αυτό επειδή ο άνθρωπος πριονίζει το δέντρο της ζωής.

Αν δε σταματήσουμε αυτή την τραγωδία, η εύθραυστη βιοποικιλότητα της Γης θα καταρρεύσει, αφήνοντας νεκρική σιωπή σε έναν πλανήτη μη κατοικήσιμο για τους ανθρώπους. Όμως υπάρχει ελπίδα. Κορυφαίοι επιστήμονες προτείνουν ένα ανατρεπτικό σχέδιο: να προστατεύσουμε το 50% της έκτασης του πλανήτη μας για να αποκατασταθεί η αρμονία στο κοινό μας σπίτι.

Οι κυβερνήσεις του κόσμου συναντιούνται σε λίγες μέρες για να συζητήσουν λύσεις. Αν δημιουργήσουμε τώρα μια εκκωφαντική κραυγή στήριξης για το 50%, μπορούμε να πιέσουμε τις κυβερνήσεις μας να σταματήσουν την έκτη μαζική εξαφάνιση. Γίνε η φωνή της Γης, πριν ξεψυχήσει.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: