Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει

Προστατεύστε τα παιδιά της Συρίας, τώρα!

Προς τους προέδρους Ομπάμα, Ερντογάν, Ολάντ, την πρωθυπουργό Μέι και τους παγκόσμιους ηγέτες:

Ως πολίτες από όλο τον κόσμο, σοκαρισμένοι με τις αιματηρές δολοφονίες αθώων ανθρώπων στη Συρία, σας ζητάμε να επιβάλετε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Βόρεια Συρία, που θα συμπεριλαμβάνει το Χαλέπι, ώστε να σταματήσει ο βομβαρδισμός των αμάχων και να διευκολυνθεί η πρόσβαση ανθρωπιστικής βοήθειας σε όσους την έχουν ανάγκη.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Άλλα 100 παιδάκια σκοτώθηκαν στο Χαλέπι της Συρίας μέσα σε λίγες μέρες.

Φτάνει πια!

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να λήξει αυτός ο πόλεμος. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να σταματήσει ο τρόμος απ΄ τον ουρανό: αν όλοι και όλες ζητήσουμε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων για να προστατευθούν οι άμαχοι.  

Βοήθησε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια, εκκωφαντική έκκληση για να απαιτήσουμε απ’ τον Ομπάμα και άλλους ηγέτες να βάλουν φρένο στον τρόμο του Πούτιν και του Άσαντ.
Αυτή ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία να δώσουμε τέλος στις μαζικές δολοφονίες ανυπεράσπιστων παιδιών. Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα.Διευκρινήσεις σχετικά με αυτή την εκστρατεία.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: