Προστατεύστε τις ελληνικές θάλασσες

Προς τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη:

Ως πολίτες, στηρίζουμε το σχέδιο προστασίας του Κορινθιακού και των υπόλοιπων περιοχών που προτείνονται για ένταξη στο δίκτυο Natura 2000. Σας καλούμε να συνεργαστείτε με επιστήμονες, τοπικές κοινότητες και αρχές για την αποτελεσματική εφαρμογή, φύλαξη και περαιτέρω επέκταση των προστατευόμενων θαλάσσιων περιοχών. Η θάλασσα είναι ο εθνικός μας θησαυρός. Δώστε της μια ευκαιρία να γεμίσει ξανά ζωή.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
To Avaaz προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Blurb_campaign24675 PostActionContent
Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας: Ο Κορινθιακός πνίγεται στις τσούχτρες. Οι επιστήμονες είναι ξεκάθαροι: Με αυτούς τους ρυθμούς υπεραλίευσης και μόλυνσης, τα παιδιά μας θα κληρονομήσουν νεκρές θάλασσες.

Υπάρχει όμως ελπίδα: Αυτήν τη στιγμή, το Υπουργείο εξετάζει ένα φιλόδοξο σχέδιο προστασίας του Κορινθιακού και άλλων 60 θαλάσσιων περιοχών που, αν εγκριθεί, θα τριπλασιάσει τη προστατευόμενη θαλάσσια έκταση της Ελλάδας!

Όμως μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα αντιδρούν στο ζωτικό σχέδιο. Είναι στο χέρι όλων μας να γίνουμε το αντίβαρο στις πιέσεις τους!

Η διαβούλευση κλείνει σε λίγες μέρες. Βοήθησε να πλημμυρίσουμε το Υπουργείο με χιλιάδες φωνές στήριξης, για να δώσουμε στις ελληνικές θάλασσες μια ευκαιρία να γεμίσουν ξανά ζωή.

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: