Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΕΕ: Σταματήστε τον σαδιστή κτηνοτρόφο

Προς τον Δικαστή Λέιμποβιτζ και το Ανώτατο Περιφερειακό Δικαστήριο της Κολούμπια :

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

"Ως πολίτες εξοργισμένοι από τα απίστευτα βασανιστήρια ζώων στις κτηνοτροφικές μονάδες του Άντριαν Στράθοφ, σας καλούμε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που παρέχει η τοπική, περιφερειακή, εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, για να του ανακαλέσετε τις άδειες εκτροφής, ώστε να μην μπορεί να διατηρεί κτηνοτροφικά ή άλλα ζώα. Επίσης, σας ζητάμε να θεσπίσετε αυστηρότερα μέτρα για την πυρασφάλεια και τα δικαιώματα των ζώων, ώστε να αποφευχθεί μια παρόμοια τραγωδία στο μέλλον."
---------------

Περισσότερες πληροφορίες:

20.000 γουρούνια κάηκαν ζωντανά, στρυμωγμένα σε μικροσκοπικά κλουβιά χωρίς διέξοδο.

Οι φάρμες του Ολλανδού Άντριαν Στράθοφ ήταν κολαστήρια και πριν την πυρκαγιά: στοιβάζει τα ζώα το ένα πάνω στο άλλο, σκοτώνει στο ξύλο άρρωστα γουρουνάκια και αφήνει ζώα με σπασμένα κόκαλα και ανοιγμένα όργανα να υποφέρουν.

Ο σαδιστής κτηνοτρόφος έχει ανατριχιαστική φήμη και η Γερμανία τού έχει ήδη απαγορέψει την κτηνοτροφική δραστηριότητα. Τώρα πρέπει να κάνουν το ίδιο κι άλλες χώρες της ΕΕ.

Νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητος. Αλλά αν συσπειρωθούμε τώρα, μπορούμε να πιέσουμε τις αρχές να κάνουννέους εξονυχιστικούς ελέγχους και να αναστείλουν τις άδειές του, μέχρι να γίνει επιθεώρηση σε όλες του τις μονάδες. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο!

Διάδωσέ το παντού: