Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
Εντάξει

Μην παραδώσετε το Ίντερνετ στον Τραμπ!

Προς τον Δικαστή Μόριν και το Ανώτατο Περιφερειακό Δικαστήριο της Κολούμπια:

Το ένταλμα της κυβέρνησης Τραμπ για τη γνωστοποίηση των προσωπικών στοιχείων πολιτών είναι αθέμιτο, παραβιάζει την ιδιωτικότητα και διακυβεύει την ασφάλεια εκατομμυρίων ανθρώπων εντός και εκτός ΗΠΑ. Συνιστά καταφανή κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά του Υπουργείου Δικαιοσύνης και πρέπει να απορριφθεί από το δικαστήριό σας.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.

Προσφατες υπογραφες

Ο Τραμπ προσπαθεί να εξαναγκάσει έναν πάροχο Ίντερνετ να του παραδώσει τα προσωπικά δεδομένα 1,3 εκατ. πολιτών από όλο τον κόσμο που επισκέφτηκαν μια ιστοσελίδα που του ασκεί κριτική!

Αλλά έχουμε 2 μέρες για να τον σταματήσουμε:

Μας αφορά όλους και όλες: Το 55% των ιστοσελίδων παγκοσμίως φιλοξενούνται στις ΗΠΑ. Και ο Τραμπ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με αυτά τα στοιχεία, όπως να τα δώσει σε δικτάτορες φίλους του για να καταπιέσουν τους λαούς τους.

Δικηγόροι σέρνουν τώρα τον Τραμπ στα δικαστήρια, αλλά θα εστιάσουν στην υπεράσπιση των Αμερικανών πολιτών. Ο δικαστής όμως μπορεί να λάβει υπόψη του και τα δικαιώματα των χρηστών του Ίντερνετ και εκτός ΗΠΑ και αν ασκήσουμε παρέμβαση στη δίκη με 1 εκατ. υπογραφές απ’ όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύουν και τα δικά μας δικαιώματα, μπορούμε να καθορίσουμε την έκβασή της!

Πρόσθεσε το όνομά σου – η δίκη είναι την Πέμπτη
και η ομάδα του Avaaz ετοιμάζεται να υποβάλει την παρέμβαση στο δικαστήριο της Ουάσιγκτον μπροστά στα διεθνή ΜΜΕ.