Σώστε τα σπίτια των Ελλήνων απ' τα αρπακτικά funds!

Προς τους υπουργούς Ε. Τσακαλώτο και Δ. Παπαδημητρίου, τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα και τους Βουλευτές:

Ως πολίτες, σας καλούμε προστατεύστε τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας από τα ξένα funds και να περάσετε άμεσα νόμο που θα υποχρεώνει τις τράπεζες να δίνουν πρώτα το δικαίωμα στους δανειολήπτες να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας στην κουρεμένη τιμή που θα τα αγόραζαν τα funds. Αυτή είναι μια ευκαιρία να βάλετε τους Έλληνες πολίτες πάνω από τα συμφέροντα των αρπακτικών κερδοσκόπων.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
To Avaaz προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Blurb_campaign19847 PostActionContent

Έρχονται τα ξένα κερδοσκοπικά funds για να αρπάξουν σπίτια και επιχειρήσεις. Αφού αγοράσουν τα δάνειά μας κοψοχρονιά απ’ τις τράπεζες, θα μας πιέζουν με μαζικούς πλειστηριασμούς και κατασχέσεις. Μπορούμε όμως να ψαλιδίσουμε τα φτερά τους πριν προσγειωθούν!

Σε λίγες μέρες, φθάνει στη Βουλή η νομοθεσία για τα κόκκινα δάνεια. Ως δικηγόρος που ασχολούμαι χρόνια με το θέμα, καλώ την κυβέρνηση: να δώσει πρώτα το δικαίωμα στους Έλληνες να ξεχρεώσουμε οι ίδιοι τα δάνειά μας στις εξευτελιστικές τιμές που θα πωλούνταν στα ξένα funds.

Ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία να προστατεύουμε χιλιάδες σπίτια. Και είναι εφικτό! Η Κύπρος πρόσφατα πέρασε παρόμοιο προστατευτικό νόμο.

Έχουμε λοιπόν δύο επιλογές:
- να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να γίνουμε βορά στα αρπακτικά
- ή να ενώσουμε τώρα τις φωνές μας για να στηρίξουμε αυτή την πρόταση

Μας μένουν μόνο λίγες μέρες. Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα χρησιμοποιώντας το email σου.

Αριάδνη Νούκα, δικηγόρος και μέλος του Avaaz

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: