Σώστε την Ελλάδα απ' τα αρπακτικά

Προς τους υπουργούς Ε. Τσακαλώτο και Δ. Παπαδημητρίου:

Ως πολίτες, σας καλούμε προστατεύστε τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας από τα ξένα funds και να περάσετε άμεσα τροπολογία που θα υποχρεώνει τις τράπεζες να δίνουν πρώτα το δικαίωμα στους δανειολήπτες να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας στην κουρεμένη τιμή που θα τα αγόραζαν τα funds. Αυτή είναι μια ευκαιρία να βάλετε τους Έλληνες πολίτες πάνω από τα συμφέροντα των αρπακτικών κερδοσκόπων.

Πληκτρολόγησε το email σου και πάτα «υπογράφω»:
Για τα ψηφίσματα του Avaaz χρειάζεσαι να έχεις ενεργοποιημένο το javascript στο browser σου. Ενεργοποίησε πρώτα το javascript και προσπάθησε ξανά. (Δες εδώ οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσεις το javascript)< BR>
To Avaaz προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Blurb_campaign19847 PostActionContent

Είναι γνωστοί παγκοσμίως ως «αρπακτικά». Τα ξένα κερδοσκοπικά funds μόλις μπήκαν στην Ελλάδα και ετοιμάζονται να αρπάξουν χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Αφού αγοράσουν τα δάνειά μας κοψοχρονιά από τις τράπεζες, θα μας πιέζουν με μαζικούς πλειστηριασμούς και κατασχέσεις. Έτσι ξεκοκαλίζουν περιουσίες σε όλο τον κόσμο. Αν όμως κινηθούμε γρήγορα, έχουμε μια ευκαιρία να κόψουμε τα φτερά τους!

Ως δικηγόρος που ασχολούμαι χρόνια με το θέμα, καλώ τους βουλευτές να δώσουν πρώτα το δικαίωμα στους πολίτες να ξεχρεώσουμε οι ίδιοι τα δάνειά μας στις εξευτελιστικές τιμές που θα πωλούνταν στα ξένα funds. Και αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει το αίτημά μας. Αλλά για να το νομοθετήσει πρέπει να δει μια πρωτοφανή κινητοποίηση από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία να σταματήσουμε το μεγαλύτερο ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. Και είναι εφικτό! Η Κύπρος πρόσφατα πέρασε παρόμοιο προστατευτικό νόμο.

Μας μένουν μόνο λίγες μέρες. Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα χρησιμοποιώντας το email σου.

Αριάδνη Νούκα, δικηγόρος και μέλος του Avaaz

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας: