Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het
Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe bezoekers onze site gebruiken en om jou een zo prettig mogelijke ervaring te geven. Bekijk ons cookiebeleid.
OK

Brazilië: red het Amazonewoud van corruptie

Aan het Nationaal Congres van Brazilië, het Special House Committee en president Michel Temer:

We eisen dat u luistert naar de oproep van het Braziliaanse volk om voor eens en altijd op te houden wetten, vonnissen en andere onverantwoorde juridische maatregelen goed te keuren om machtige partijen en politici tevreden te houden. Dit misbruik veroorzaakt ontbossing en de onherstelbare vernietiging van het Amazonewoud, dat deel uitmaakt van de gedeelde erfenis van de mensheid voor huidige en toekomstige generaties.

Al lid van Avaaz?
Vul dan je emailadres in en klik op "Teken".
Is dit je eerste kennismaking? Vul dan de onderstaande gegevens in.
Door in actie te komen ga je ermee akkoord e-mails van Avaaz te ontvangen. In ons privacybeleid leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Code rood! De president van Brazilië probeert enorme stukken beschermd Amazonewoud te verkopen aan corrupte zakenlieden in ruil voor politieke gunsten -- het meest recente stuk was half zo groot als Duitsland!

Maar er is een manier om hem tegen te houden. Hij bevindt zich al in een crisis: zijn populariteit is ongelooflijk laag en hij wordt voortdurend belaagd door de media, vanwege corruptie en het vernielen van het milieu.

Komende week zal hij de Algemene Vergadering van de VN voorzitten en proberen de media weer voor zich te winnen. Laten wij roet in het eten gooien door ook in New York te verschijnen, met twee miljoen handtekeningen en een stunt die de krantenkoppen haalt. Zo sturen we hem naar huis te sturen met slechts één optie om zijn politieke carrière te redden: ophouden het Amazonewoud te vernielen.