Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het
Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe bezoekers onze site gebruiken en om jou een zo prettig mogelijke ervaring te geven. Bekijk ons cookiebeleid.
Oké
Red de Afrikaanse giraf

Aan alle overheden bij CITES:

We roepen u op de giraf toe te voegen aan CITES' lijst met beschermde diersoorten. Ook roepen wij u op in heel Afrika een actieplan voor de bescherming van giraffen te lanceren en financieren. Op deze manier kunt u populaties en habitats beschermen, en lokale gemeenschappen ondersteunen die schouder aan schouder leven met onze langste vriend uit het dierenrijk.

Teken nu en sluit je aan bij de wereldwijde oproep om de giraf te beschermen:
Sorry, maar om petities van Avaaz te kunnen ondertekenen is javascript nodig. Stel Javascript daarom in en probeer het nog een keer. (Hier vind je tips over hoe je javascript kunt instellen)
Door verder te gaan ga je ermee akkoord e-mails van Avaaz te ontvangen. In ons privacybeleid leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Laatste tekenaars petitie

Aan alle overheden bij CITES:
"We roepen u op de giraf toe te voegen aan CITES' lijst met beschermde diersoorten. Ook roepen wij u op in heel Afrika een actieplan voor de bescherming van giraffen te lanceren en financieren. Op deze manier kunt u populaties en habitats beschermen, en lokale gemeenschappen ondersteunen die schouder aan schouder leven met onze langste vriend uit het dierenrijk. "
MEER INFORMATIE:

Tess vermoordde deze giraf voor de lol.

In deze virale foto lacht ze breed terwijl ze bij het dode dier staat. Gelukkig kunnen wij van deze tragedie nu een kans maken en ervoor zorgen dat de bedreigde giraf beschermde status krijgt!

Over een paar weken komen overheden bij elkaar op een top over wilde dieren. En voor het eerst stellen Afrikaanse landen voor de giraf beschermde status te geven. Dit kan een game-changer worden, een eerste stap richting een wereldwijd actieplan om de giraf te redden. En dat is hard nodig, want hun populatie is in 30 jaar met 40% afgenomen!


Teken de petitie en deel daarna met iedereen -- samen zorgen we ervoor dat deze zinloze moord een keerpunt wordt voor alle giraffen! 
Geplaatst: 6 februari 2019

Vertel het verder

Klik om de tekst te kopiëren: