Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het
Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe bezoekers onze site gebruiken en om jou een zo prettig mogelijke ervaring te geven. Bekijk ons cookiebeleid.
Oké

Klimaat: Bericht de Waarheid

Aan Rupert Murdoch:

De wetenschappelijke consensus dat gevaarlijke klimaatverandering door toedoen van menselijk handelen teweeg is gebracht is overweldigend. Echter, uw mediaorganisaties overal ter wereld zaaien twijfel en verspreiden talloze onnauwkeurigheden. Iedere journalist die niet eerst het bewijs erkent dat mensen verantwoordelijk zijn voor dit probleem is gevaarlijk en onverantwoord. Als bezorgde burgers roepen wij u op om de waarheid te berichten over door de mens veroorzaakte klimaatverandering, en verslag te geven over wat er gedaan moet worden om dit probleem op te lossen.

Vul je e-mailadres in:
Sorry, maar om petities van Avaaz te kunnen ondertekenen is javascript nodig. Stel Javascript daarom in en probeer het nog een keer. (Hier vind je tips over hoe je javascript kunt instellen)
Door verder te gaan ga je ermee akkoord e-mails van Avaaz te ontvangen. In ons privacybeleid leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Binnen 24 uur presenteren ‘s werelds top wetenschappers het belangrijkste rapport van de afgelopen decennia: het rapport dat voor eens en voor altijd vaststelt dat klimaatverandering een geweldig gevaar is, maar dat ook zegt dat overheden als zij in actie komen dit gevaar kunnen beteugelen. De wetenschappers luiden mondiaal de alarmklokken om iedereen wakker te schudden, maar grote oliemaatschappijen en de vervuilende energiesector brengen hun mondiale plaaggeest al in positie om er voor te zorgen dat de waarheid niet naar buiten komt.

Rupert Murdoch is zijn naam en hij is de eigenaar van honderden media organisaties overal ter wereld waaronder het ultra conservatieve Fox News en de Wall Street Journal die hij inzet om zijn olievriendjes te helpen om ervoor te zorgen dat overheden niet aan hun winsten komen. Alleen al in de VS zijn 80% van de verhalen die uit Murdoch’s nieuwsorganisaties komen misleidend met hun berichtgeving over de mondiale opwarming van de aarde! Nu heeft hij zijn pijlen gericht op dit baanbrekende rapport en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zijn media imperium de discussie domineert, behalve als de wereld zich verenigd om hem weg te vagen.

Veldslagen als deze worden gewonnen of verloren op het slagveld van de publieke opinie. Eén overweldigende mondiale petitie campagne plus brieven aan redacteurs, tweets en berichten in de sociale media kunnen de slagen zijn die dit gevecht voor ons winnen. Laten wij Murdoch ervan doordringen dat zijn aanval op de wetenschap niet langer op gaat, en hem ertoe bewegen de waarheid te spreken. Voeg je nu bij ons en verspreid deze informatie – als onze oproep 1 miljoen handtekeningen haalt sturen wij een groep van ’s werelds meest vooraanstaande wetenschappers op hem af om hem direct met de feiten te confronteren.

Vertel het verder

Klik om de tekst te kopiëren: