Canada: Red de bijen!

Aan minister-president Justin Trudeau, wereldleiders en landbouwministers:

Wij roepen u op om het gebruik van neonicotinoïde pesticiden per direct te verbieden. De catastrofale afname van de bijenpopulatie zou onze volledige voedselketen in gevaar kunnen brengen. Als u adequaat handelt zou u de bijen van uitsterving kunnen redden.
Sorry, maar om petities van Avaaz te kunnen ondertekenen is javascript nodig. Stel Javascript daarom in en probeer het nog een keer. (Hier vind je tips over hoe je javascript kunt instellen)
Avaaz.org waarborgt je privacy en houdt je op de hoogte over deze en andere campagnes

Aan minister-president Justin Trudeau, wereldleiders en landbouwministers:
"Wij roepen u op om het gebruik van neonicotinoïde pesticiden per direct te verbieden. De catastrofale afname van de bijenpopulatie zou onze volledige voedselketen in gevaar kunnen brengen. Als u adequaat handelt zou u de bijen van uitsterving kunnen redden. "
Meer informatie:

Imidacloprid is een verschrikkelijke chemische stof die gebruikt wordt op veel van onze groenten en fruit. -- en het is een bedreiging voor organismen die aan de basis staan van het leven op aarde, zoals bijen en andere insecten.

Canada zou het kunnen verbieden, maar de industrie lobbyt hard om hun product, dat miljarden waard is, te behouden.

Wij kunnen ervoor zorgen dat Canada zijn rug recht houdt als we de overheid overspoelen met onze handtekeningen. Voeg jij ook jouw naam toe?

Vertel het verder

Klik om de tekst te kopiëren: