Yahoo - stop met jullie dodelijke handel in ivoor!

Aan CEO van Yahoo Marissa Mayer, CEO van Yahoo Japan Manabu Miyasaka, en alle andere bedrijven die de online verkoop van ivoor toestaan:

Als wereldburgers schokt het ons dat u bijdraagt aan de uitsterving van olifanten door de verkoop van ivoor op uw website toe te staan. Grote merken zoals Google en Amazon hebben al op verantwoordelijke wijze geweigerd om deel te nemen aan deze bloederige handel. Wij roepen u met klem op om de verkoop van ivoor op uw websites stop te zetten in Japan en alle andere markten.
 
Vul je emailadres in:
Sorry, maar om petities van Avaaz te kunnen ondertekenen is javascript nodig. Stel Javascript daarom in en probeer het nog een keer. (Hier vind je tips over hoe je javascript kunt instellen)
Avaaz.org waarborgt je privacy en houdt je op de hoogte over deze en andere campagnes
Blurb_campaign18442 PostActionContent

De handel in ivoor drijft olifanten naar het randje van uitsterven, terwijl Yahoo haar slag slaat met de verkoop van hebbedingetjes in Japan! Maar nu hebben wij een kans om een einde te maken aan de medeplichtigheid van dit bedrijf.

Verschillende grote merken zoals Google en Amazon weigeren om ivoor te verkopen. Yahoo is één van de laatst overgebleven grote online markten. Maar wij zouden die beslissing kunnen beïnvloeden. Een aantal van de beste werknemers van Yahoo lopen bij het bedrijf weg, en de CEO biedt miljoenen in een poging hen te behouden. Als wij dreigen om het bloederige geheim van Yahoo te onthullen, zou ze haar medewerkers nóg sneller kunnen verliezen, en neemt ze de prijs die betaald wordt voor deze wrede handel misschien in heroverweging.

Elke dag worden er 100 olifanten afgeslacht, en ze hebben genoeg emotionele intelligentie om de verschrikkingen die ze moeten doorstaan te begrijpen. Laten wij een miljoen stemmen verheffen voor de bescherming van deze majestueuze dieren -- Avaaz zal een bliksemsnelle advertentiecampagne starten, gericht op Yahoo-medewerkers wereldwijd, om verandering van binnenuit af te dwingen. Teken nu en vraag de steun van anderen op Facebook, Twitter, en elders!

Vertel het verder

Klik om de tekst te kopiëren: