Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem

Dołącz do apelu o 100% czystej energii

Do przywódców państw, społeczności lokalnych i instytucji międzynarodowych:

Naukowcy ostrzegają, że zmiana klimatu wymyka się nam spod kontroli. Zagraża naszemu przetrwaniu i wszystkiemu, co kochamy. Apelujemy o powstrzymanie globalnego ocieplenia, zanim osiągnie nieakceptowalny poziom 1,5 stopnia Celsjusza. Aby osiągnąć ten cel, konieczne jest jak najszybsze przygotowanie jasnych planów zredukowania emisji gazów cieplarnianych do zera przed 2050 rokiem oraz szybkiego przestawienia społeczeństw i gospodarek na 100% czystej energii.

Przepraszamy, petycja Avaaz wymaga urochomienia javascript w twojej przeglądarce. Please turn on javascript and try again. (Here are some instructions on how to turn on javascript)< BR>
Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.

Ostatnio podpisali

Najwybitniejsi klimatolodzy ostrzegają: mamy tylko 12 lat na uniknięcie katastrofy klimatycznej. Tylko 12 lat!

W tych dniach światowi przywódcy zdecydują, jak zareagować na to ostrzeżenie. Unia Europejska proponuje zredukowanie emisji dwutlenku węgla do ZERA – ale Trump i jego sojusznicy starają się storpedować ten plan.

Nie możemy na to pozwolić – stawką jest przetrwanie albo zagłada! Szczyt już za kilka dni. Razem możemy ogłosić na nim wielki, globalny apel o 100% czystej energii, by ocalić naszą przyszłość i wszystko, co kochamy. Podpisz i powiadom wszystkich znajomych!
Opublikowane: 2 grudnia 2018

Powiadom znajomych

Udostępnij link tej kampanii na Twitterze, Skypie lub Facebooku: