Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności , która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
UE: ZAKAŻMY PRODUKTÓWKTÓRE ZABIJAJĄ LASY
UE: ZAKAŻMY PRODUKTÓW
KTÓRE ZABIJAJĄ LASY

Do światowych przywódców:

Unia Europejska może zakazać sprzedaży produktów powiązanych z wylesianiem i niszczeniem ekosystemów. Sprawmy, by tak się stało, i ocalmy lasy na Ziemi! Dołącz i poprzyj projekt nowego prawa:
Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.

Ostatnio podpisali

Do światowych przywódców:
"Jako obywatele i konsumenci z całego świata wyrażamy poparcie dla wprowadzenia nowego prawa, które zakazałoby handlu wszelkimi produktami powiązanymi z wylesianiem i dewastacją środowiska naturalnego."
Dowiedz się więcej:

Wycięliśmy już połowę lasów na Ziemi.

Co roku wycinamy aż 15 MILIARDÓW drzew – 476 w każdej sekundzie. Puszcze, dżungle tropikalne i nasze rodzime lasy są wycinane w pień, by zrobić miejsce na pastwiska dla bydła i plantacje palmy oleistej albo soi.

Ale dziś mamy wyjątkową szansę to zmienić.

Właśnie w tej chwili Unia Europejska rozważa wprowadzenie zakazu sprzedaży wszelkich produktów powiązanych z wylesianiem. Unia jest tak ogromnym rynkiem, że przyjęcie tego przepisu zmusiłoby do zmian nawet największych światowych producentów. Wpłynęłoby to na cały globalny łańcuch zaopatrzenia, a nasze puszcze, lasy i mokradła mogłyby wreszcie odetchnąć.

Ziemia potrzebuje tego prawa. Sprawmy, by weszło w życie i pomóżmy ocalić lasy całego świata! Oddaj głos, dopóki trwają konsultacje publiczne, i prześlij tę kampanię znajomym:
Opublikowane:

Powiadom znajomych