Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
W obronie życia Palestyńczyków
Sankcje dla Izraela!

Podpisz petycję do ministrów spraw zagranicznych, ministrów handlu i przywódców państw:

Przepraszamy, petycja Avaaz wymaga urochomienia javascript w twojej przeglądarce. Please turn on javascript and try again. (Here are some instructions on how to turn on javascript)< BR>
Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.

Ostatnio podpisali

"To, jak traktuje się Palestyńczyków, jest plamą na sumieniu całego świata. Najwyższy czas, by świat zaczął w tej sprawie działać. Kluczowe branże przemysłu Izraela powinny zostać objęte sankcjami do czasu, aż Palestyńczycy uzyskają pełne i równe prawa obywatelskie. Apelujemy o moralne przywództwo i ratowanie ludzkiego życia."
Dowiedz się więcej:

Izraelskie oddziały właśnie zabiły 60 bezbronnych demonstrantów i postrzeliły kolejnych 1300. Większość z nich to młodzi ludzie, w tym wiele dzieci.

To kolejny przykład brutalnego rasizmu izraelskiej władzy wojskowej nad Palestyną. Ta tyrania utrzymuje się już ponad 50 lat.

Czas powiedzieć dość! W obronie życia Palestyńczyków. Sankcje nałożone na RPA pomogły znieść apartheid i wyzwolić czarnoskórą ludność tego kraju. Czas, by świat poparł podobne sankcje wobec Izraela, dopóki Palestyńczycy nie będą mieli zagwarantowanych pełni praw obywatelskich.
Opublikowane: 15 maja 2018

Powiadom znajomych

Udostępnij link tej kampanii na Twitterze, Skypie lub Facebooku: