Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Folosim cookie-uri pentru a analiza felul în care folosesc vizitatorii acest site și pentru că ele ne ajută să îți oferim cea mai bună experiență posibilă. Consultă Politica noastră referitoare la cookie-uri.
OK
Avaaz și magia legăturii dintre oameni
Introdu adresa ta de e-mail:
Blurb_global EnableJS
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Comentarii recente

Afișează comentarii recente ...
Încarcă mai multe comentarii...

Mulțumim pentru că ai spus DA. În primul rand, haide să începem noul an și acest nou capitol cu un gest sincer de apropriere. Poate fi către o persoană iubită, un străin, sau chiar cineva cu care din punct de vedere politic nu ești de acord. Poate fi orice gest de iubire, bunătate, sau recunoștință.

Respiră, ascultă-ți intuiția care îți va sugera ceea ce e corect pentru tine. Apoi, fă-o! Haide să împărtășim poveștile noastre despre legăturile dintre oameni mai jos. Dacă intenționezi să acționezi, sau una dintre povești te-a inspirat, spune-ne!

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: