Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Folosim cookie-uri pentru a analiza felul în care folosesc vizitatorii acest site și pentru că ele ne ajută să îți oferim cea mai bună experiență posibilă. Consultă Politica noastră referitoare la cookie-uri.
OK
Eliberați-o pe Ahed Tamimi!

Semnează scrisoarea adresată liderilor mondiali:

Cerem eliberarea lui Ahed și a tuturor copiilor palestinieni deținuți pe nedrept în închisorile militare.

Comunitatea internațională trebuie să pună capăt detenției și relelor tratamente aplicate copiilor în aceste închisori. Ajunge!

Mesaj pentru Ahed și pentru toți copiii din închisorile militare israeliene: suntem alături de voi și vă păstrăm în inimile noastre. Nu ne lăsăm până nu veți fi eliberați. Nu sunteți singuri.
Blurb_global EnableJS
Acționând, îți manifești acordul pentru primirea e-mailurilor din partea Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja datele și explică felurile în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Semnează scrisoarea adresată liderilor mondiali:
"Cerem eliberarea lui Ahed și a tuturor copiilor palestinieni deținuți pe nedrept în închisorile militare.

Comunitatea internațională trebuie să pună capăt detenției și relelor tratamente aplicate copiilor în aceste închisori. Ajunge!

Mesaj pentru Ahed și pentru toți copiii din închisorile militare israeliene: suntem alături de voi și vă păstrăm în inimile noastre. Nu ne lăsăm până nu veți fi eliberați. Nu sunteți singuri.
"
Mai multe informații:

De curând, soldații au năvălit în casa mea în mijlocul nopții și au târât-o pe fiica mea de 16 ani la închisoare. Acum ea se află într-o celulă rece.

Numele meu este Basem Al-Tamimi. Mi-am dedicat viața rezistenței civile. Este motivul pentru care armata îmi reține copilul – vor să mă doboare psihic. Dar eu sunt membru Avaaz de opt ani – am văzut ce putere are această comunitate, atunci când ne unim cu toții împotriva nedreptăților.

Cazul fetiței mele va fi judecat pe 6 februarie – dar tribunalele militare condamnă 99% dintre acuzații de origine palestiniană, chiar dacă sunt copii. Te rog să te alături apelului meu urgent– li-l vom livra direct liderilor globali.


Când am văzut-o în sala de judecată, era palidă și tremura, i se puseseră cătușele și în mod clar avea dureri. Aș fi vrut să plâng, dar nu se putea, trebuie să fiu puternic pentru ca ea să fie puternică.

Apoi judecătorul a refuzat eliberarea pe cauțiune, iar acum copilul meu ar putea rămâne luni sau ani de zile în spatele gratiilor, înainte să ajungă măcar să primească un proces corect. Nu există niciun motiv pentru ca ea să fie ținută în închisoare în acest fel! Au luat-o pentru că a plesnit un ofițer înarmat până-n dinți, după ce soldații din subordinea sa îi împușcaseră verișorul în față, spărgându-i capul. Dar în loc să se concentreze pe împușcarea minorului, se concentrează pe fiica mea și o vor acuza acum de 12 infracțiuni.

Peste 12 000 de copii palestinieni au fost arestați din anul 2000 și până acum! Indiferent de care parte ai fi în acest conflict, putem să cădem de acord că niciun copil nu ar trebui aruncat într-o închisoare militară fără un proces corect, și supus abuzurilor.

Am contactat personal mai mulți diplomați. Dar, de una singură, vocea mea nu are destulă putere. De aceea, fac apel la voi să fiți alături de mine acum. Știm că judecătorii militari nu doresc să se afle în lumina reflectoarelor, la nivel global, iar politicienii israelieni nu vor ca problema copiilor prizonieri să devină un scandal public masiv. Adaugă-ți numele – mai avem doar câteva zile.


Am găsit inspirație în puterea acestei mișcări și în pasiunea sa pentru libertate, dreptate și crearea unei lumi mai bune pentru generațiile următoare. De aceea vă cer ajutorul – pentru că știu că dacă există cineva care o poate elibera pe fiica mea și pe toți copiii, atunci acel cineva nu poate fi decât comunitatea Avaaz.

Basem Al-Tamimi împreună cu echipa Avaaz

P.S. – Echipa Avaaz a pregătit această listă cu informații despre cum îi tratează Israelul pe copiii palestinieni.

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: