Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Folosim cookie-uri pentru a analiza felul în care folosesc vizitatorii acest site și pentru că ele ne ajută să îți oferim cea mai bună experiență posibilă. Consultă Politica noastră referitoare la cookie-uri.
OK

Captivi într-o închisoare rusă

adresată liderilor Braziliei, Indiei, Africii de Sud și Uniunii Europene:

Cele 30 de persoane aflate la bordul navei Arctic Sunrise au avut curajul de a înfrunta industria petrolieră într-una dintre ultimele zone sălbatice din lume. Acești oameni sunt acum reduși la tăcere și intimidați, fiind acuzați pe nedrept de ”piraterie”. Arestarea lor în apele internaționale reprezintă o violare a Convenției internaționale asupra dreptului mării. Acest atac foarte agresiv și inechitabil este o problemă extrem de gravă, căreia vă cerem să îi acordați atenția cuvenită. Vă solicităm să vă folosiți puterea de influență pentru a cere Rusiei eliberarea echipajului Greenpeace.

Introdu adresa ta de e-mail:
Blurb_global EnableJS
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Ana Paula este o tânără de 31 de ani din Brazilia, care nu voia decât să protesteze pașnic împotiva planurilor Rusiei de a fora în Arctic. Atât ea cât și ceilalți 29 de membri ai echipajului navei Greenpeace ”Arctic Sunrise” se află acum într-o închisoare rusă, fără speranța de a fi eliberați. Împreună, le putem trimite un colac de salvare.

Membrii echipajului Greenpeace ar putea fi condamnați la 15 ani de închisoare, sub falsa acuzație de piraterie. Unii dintre ei sunt ținuți deja în regim de izolare. Ce crimă au comis de fapt? Au plasat o pancartă pe o sondă rusească pentru a protesta împotriva forării la mare adâncime într-una dintre cele mai frumoase și mai fragile zone ale Oceanului Arctic. Guvernele mai multor țări vestice au cerut deja eliberarea lor, dar e nevoie de un protest global masiv pentru a îi salva, iar Ana Paula și Greeenpeace cer acum comunității Avaaz să le sară în ajutor.

Împreună îi putem convinge pe unii dintre cei mai puternici parteneri comerciali și politici ai Rusiei - Brazilia, India, Africa de Sud și Uniunea Europeană - să ceară eliberarea echipajului Arctic 30. Haideți să strângem un milion de semnături pentru a îi elibera pe Ana Paula și pe prietenii ei. Când vom atinge un milion de semnături, Avaaz va proiecta imagini cu chipurile lor în mai multe locuri publice importante, pentru a ne asigura că povestea lor va rămâne pe prima pagină a ziarelor.

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: