Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Viețile palestinienilor contează! Sancționați Israelul

Semnează petiția adresată Miniștrilor noștri de Externe, Ministrului Comerțului și Șefilor de Stat:

Introdu adresa ta de e-mail:
Blurb_global EnableJS
Acționând, îți manifești acordul pentru primirea e-mailurilor din partea Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja datele și explică felurile în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Publicat 15 May 2018
"Felul în care este tratat poporul palestinian a devenit o pată pe conștiința lumii întregi. Este timpul ca lumea să ia poziție și să acționeze pentru acordarea de sancțiuni celor mai importante industrii israeliene, până când se vor acorda drepturi civile complete și egale palestinienilor. Facem apel la dumneavoastră pentru conducere morală și acțiuni care să salveze vieți."
Mai multe informații:

Lunetiștii israelieni au împușcat și ucis peste 60 de protestatari neînarmați, pe teritoriul lor, și au tras în alți 1300. Cei mai mulți dintre ei sunt tineri, mulți copii.

E încă un exemplu al dictaturii militare brutale și rasiste, îndreptată împotriva Palestinei, și care ține deja de peste 50 de ani.

S-a umplut paharul. Viețile palestiniene contează. Sancțiunile împotriva Africii de Sud au ajutat la eliberarea cetățenilor de culoare de sub Apartheid, e timpul ca lumea să se ralieze pentru sancțiuni împotriva Israelului, până când palestinienilor li se vor acorda drepturi civile depline și egale.

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: