Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Folosim cookie-uri pentru a analiza felul în care folosesc vizitatorii acest site și pentru că ele ne ajută să îți oferim cea mai bună experiență posibilă. Consultă Politica noastră referitoare la cookie-uri.
OK

Regele Leu

Către CEO-ul Disney, Robert Iger, și liderilor companiilor care folosesc animale în reclame:

În calitate de cetățeni îngrijorați din toată lumea, facem apel să măriți cota de donații pentru a ajuta la salvarea leilor, elefanților și a altor un milion de specii de la dispariție. Alăturați-vă acum fondului Lion's Share al ONU, cu un angajament de redirecționare către conservare a măcar 0.5% din cheltuielile de reclame cu animale ale companiei și haideți să confruntăm criza biodiversității împreună.

Introdu adresa ta de e-mail:
Blurb_global EnableJS
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

E îngrozitor: dinții și ghearele acestor făpturi maiestuoase sunt smulse și transformate în bijuterii de contrabandă. Într-o generație sau două, leii ar putea să dispară, împreună cu elefanții, rinocerii și girafele.

Însă un plan nou extraordinar propus de către ONU ar putea, în sfârșit, să deblocheze fonduri pentru a salva aceste specii.

Se pune presiune pe companiile importante, așa cum e Disney, care a încasat peste un MILIARD de dolari la box office cu cea mai recentă ecranizare a filmului Regele Leu, pentru a dona doar o mică parte din banii cheltuiți pe reclame cu animale către proiecte pentru animale sălbatice. Deoarece cheltuiesc atât de mult pe reclame, ar putea ajuta la salvarea acestor creaturi extraordinare de la dispariție! Și dacă Disney dă tonul, probabil și alte companii importante cu bugete masive de publicitate precum Netflix, Google și alții îi vor urma.

Reprezentanții Disney decid acum dacă se vor alătura; așadar, hai să construim un spectacol masiv de susținere publică pentru a-l convinge pe CEO-ul Disney, inundându-i rețelele sociale cu mesaje chiar înainte ca ONU să lanseze oficial fondul “Lion’s Share” în septembrie! Fiecare semnătură poate ajuta la deblocarea a mii de dolari pentru speciile amenințate.
Publicat 20 August 2019

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: