Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Folosim cookie-uri pentru a analiza felul în care folosesc vizitatorii acest site și pentru că ele ne ajută să îți oferim cea mai bună experiență posibilă. Consultă Politica noastră referitoare la cookie-uri.
OK

Apel către Donald Trump și aliații săi: Noi suntem Europa!

Noi suntem Europa. Puterea noastră vine din diversitate și din valorile pe care le împărtășim. Suntem o comunitate, uniți de speranță și de hotărârea de a rezista încercărilor de a ne dezbina prin frică, prejudecăți și violență. Vom răspunde la teamă cu iubire, pentru că unitatea noastră e o forță și calea către lumea pe care ne-o dorim cu toții.”

Introdu adresa ta de e-mail:
Blurb_global EnableJS
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Ia ghiciți CINE ne onorează cu o vizită în Europa?

Un personaj care numește femeile ”scroafe grase” și care refuză să excludă folosirea unei bombe nucleare contra Europei. Nimeni altul decât TRUMP!

Candidatul la președinția SUA se pregătește să lanseze și în Europa o cruciadă a urii, chiar în momentul când extrema dreaptă câștigă teren și Marea Britanie amenință să părăsească Uniunea Europeană.

Semnați petiția urgentă și ajutați-ne să intrăm în Cartea Recordurilor cu un număr istoric de... pupici, în Londra și în toată Europa, pentru a inunda presa cu mesaje de solidaritate și unitate - nu de dezbinare: