Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Folosim cookie-uri pentru a analiza felul în care folosesc vizitatorii acest site și pentru că ele ne ajută să îți oferim cea mai bună experiență posibilă. Consultă Politica noastră referitoare la cookie-uri.
OK

Stop insuportabilelor practici din industria cărnii

ANGAJAMENT:

Ca cetățean/ă preocupat/ă de bunăstarea animalelor, de schimbările climatice și de biodiversitate, îmi iau angajamentul să reduc consumul de carne (sau să nu mai consum carne deloc!) și să încurajez mediile de muncă, școlile, supermarketurile și restaurantele să se alăture inițiativei și să ajute la promovarea acestei schimbări culturale esențiale. Astfel voi ajuta animalele, planeta și voi avea grijă de sănătatea mea, contribuind la prezervarea planetei noastre pentru generațiile viitoare.

Eşti deja membru Avaaz?
Introdu adresa de e-mail şi apasă "Trimite"
Eşti pentru prima dată aici? Te rugăm să completezi formularul de mai jos.
Acționând, îți manifești acordul pentru primirea e-mailurilor din partea Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja datele și explică felurile în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

În fiecare an, 56 de miliarde de animale sunt înghesuite în cuști murdare și fără ferestre, și măcelărite pentru a hrăni dependența noastră de carne.

Este înfiorător de-a dreptul și s-ar putea ca închiderea acestor ferme industriale să dureze ani de zile, dar există un lucru pe care îl putem face cu toții chiar astăzi, tcare ar putea duce mai repede la închiderea lor: să mâncăm mai puțină carne.

Avaaz este o mișcare globală cu 45 de milioane de membri. Dacă fiecare dintre noi își ia angajamentul pentru o zi fără carne pe săptămână, chiar dacă suntem deja vegetarieni sau vegani, și dacă ne invităm prietenii, celebritățile preferate și companiile să facă la fel, am putea ajuta la crearea celui mai mare angajament global făcut vreodată!

Hai să tragem un semnal de alarmă pentru producătorii industriali de carne și să le arătăm că zilele afacerilor lor sunt numărate, și să începem să schimbăm situația în privința acestor orori.

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: