Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Folosim cookie-uri pentru a analiza felul în care folosesc vizitatorii acest site și pentru că ele ne ajută să îți oferim cea mai bună experiență posibilă. Consultă Politica noastră referitoare la cookie-uri.
OK

Domnule Președinte Zardari, salvează-mi fiica! Au mai rămas doar câteva zile!

Președintelui Asif Ali Zardari:

Vă cerem să asigurați protecția și libertatea micuței Rimsha, o fetiță cu handicap mental arestată și închisă în Islamabad sub acuzația de blasfemie, delict pentru care riscă pedeapsa cu moartea. Vă rugăm să vă folosiți puterea pentru a o salva pe această fetiță și să acționați ferm pentru protejarea minorităților din Pakistan.

Introdu adresa ta de e-mail:
Adaugă-ți numărul dacă vrei să primești vești de la noi prin telefon sau prin mesaje text.
Blurb_global EnableJS
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Acesta este un mesaj din partea lui Misrek Masih, din Islamabad, Pakistan.

Săptămâna trecută, o mulțime furioasă a amenințat că îmi va arde fiica de vie, iar în câteva zile judecătorii vor decide dacă ea va rămâne în închisoare sau se va putea întoarce acasă. Rimsha este minoră și are un handicap mental, pierzând deseori controlul asupra faptelor sale. Cu toate acestea, poliția locală o acuză că a profanat Coranul, iar acum ne temem pentru viața ei.

Rimsha se află într-o închisoare de maximă securitate și va fi chemată în scurt timp în fața unui tribunal care o va judeca după legile antiblasfemie existente în Pakistan, conform cărora ar putea primi pedeapsa cu moartea. Suntem o familie de creștini săraci, neputincioși în fața urii unei gloate pornite împotriva noastră și a copilului nostru, asemeni multor altor familii care au fost prigonite și înspăimântate prin astfel de amenințări. Cazul micuței noastre a captat însă atenția întregii lumi, iar asta a dat curaj liderilor musulmani din Pakistan să protesteze împotriva acestei nedreptăți și a atras atenția președintelui Zardari.

Vă rog să mă ajutați să continuăm protestele împotriva acuzațiilor aduse fiicei mele și să semnați petiția mea adresată președintelui Zardari pentru salvarea Rimshei și protejarea familiei noastre și a altor familii aparținând unor minorități și grupuri vulnerabile. Avaaz va distribui această campanie în media locală și internațională, urmărită cu atenție de toți politicienii noștri.

Publicat 27 August 2012

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: