Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Folosim cookie-uri pentru a analiza felul în care folosesc vizitatorii acest site și pentru că ele ne ajută să îți oferim cea mai bună experiență posibilă. Consultă Politica noastră referitoare la cookie-uri.
OK

Serengeti nu e de vânzare!

Preşedintelui Jakaya Kikwete:

În calitate de cetăţeni ai lumii, vă cerem să vă opuneţi ferm oricărei tentative de evacuare a membrilor tribului Masai de pe pământurile pe care trăiesc de secole pentru a le pune la dispoziţie unor vânători străini. Ne bazăm pe faptul că veţi acţiona ca un apărător al cetăţenilor Tanzaniei şi că vă veţi opune oricărei încercări de a îi deposeda de propriul pământ împotriva voinţei lor.

Introdu adresa ta de e-mail:
Adaugă-ți numărul dacă vrei să primești vești de la noi prin telefon sau prin mesaje text.
Blurb_global EnableJS
Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

O corporaţie care organizează vânatori de mamifere mari este gata să semneze un contract care va alunga 48.000 de membri ai celebrului trib african Masai de pe pamânturile lor, pentru ca şeicii şi prinţesele Orientului Mijlociu să se poata distra în voie ucigând lei şi leoparzi. Experţii spun că preşedintele Tanzaniei este gata să îşi dea acordul pentru acest plan, dar dacă acţionăm acum, putem opri scoaterea la vânzare a regiunii Serengeti!

Ultima oară când aceeaşi corporaţie i-a alungat pe membrii tribului Masai din patria lor pentru ca vânătorii bogaţi să poată prădui în voie, a făcut-o printr-o acţiune brutală: oamenii au fost bătuţi de poliţie, casele le-au fost arse din temelii iar vitele lor au murit de foame. Aceste fapte au declanşat un scandal de proporţii în presă, iar ca urmare a acestui scandal preşedintele Kikwete şi-a schimbat radical poziţia şi a restituit tribului pământurile pe care trăieşte de secole. De această dată presa încă nu a reacţionat, dar depinde de noi ca acest lucru să se întâmple! Dacă ne unim acum vocile într-un strigăt de alarmă îl putem forţa pe preşedintele Kikwete să oprească această nedreptate!

O petiţie cu 150.000 de semnături va atrage atenţia trusturilor media din Tanzania şi de pe tot cuprinsul planetei asupra acestui plan ucigaş, iar preşedintele Kikwete va fi trebui să îşi reconsidere poziţia. Semnează acum petiţia urgentă şi trimite mesajul mai departe.

Fotografie de Caroline Irby
Publicat 9 August 2012

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: