Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles

Strigăt de ajutor din Siria

Tuturor părților aflate la conferința Geneva II:

Vă cerem să profitați de ocazia unică, să ascultați de vocile și nevoile sirienilor, să implementați la nivel local și național cererile de încetare a focului și să opriți moartea civililor nevinovați.

Eşti deja membru Avaaz?
Introdu adresa de e-mail şi apasă "Trimite"
Eşti pentru prima dată aici? Te rugăm să completezi formularul de mai jos.
Acționând, îți manifești acordul pentru primirea e-mailurilor din partea Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja datele și explică felurile în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.

Au semnat recent

Eu sunt din Homs, Siria -- oraș aflat sub asediu -- oraș în care copiii sunt torturați și bombardați. Iadul pe pământ e chiar aici și e greu să mai sperăm, dar acum e momentul să profit de ocazie și să cer ajutorul întregii lumi.

Peste 48 de ore și pentru prima oară de când au început ostilitățile, marile puteri din spatele acestui război se întâlnesc să discute. Se spune că vor să audă cererile poporului sirian și că vor să arate populațiilor proprii că fac ceva în privința asta. Așa că pentru a obține un loc la masă, comisionăm un sondaj de opinie sirian și organizăm o transmisiune în direct din Siria pentru a fi siguri că cererile noastre sunt prezentate negociatorilor și sunt susținute de un milion de alte voci din toată lumea, într-o cerere globală de încetare a focului.

Au trecut trei ani sângeroși până să se organizeze conferința asta, iar acum avem doar câteva ore în care ne putem face auziți. Dacă ne strângem suficiente voci care susțin încetarea focurilor și apoi ne prezentăm curajoși și în număr mare pe ecran la fața locului, putem opri carnagiul. Cu cât ne strângem mai mulți, cu atât le vom atrage mai mult atenția și vom pune presiune pe părți să răspundă -- semnează pentru acțiunea de încetare a focului în Siria acum.

Spune-le şi prietenilor tăi

Copiază linkul acestei campanii pe IM, Skype sau postează-l: