Devam ederek, Avaaz'ın verilerinizi nasıl kullanabileceğini ve güvenliğini nasıl sağladığını açıklayan Gizlilik Politikasını kabul ediyorsunuz.
Anladım
Tamam

Filistin: Dünyanın bir sonraki devleti

Fransa, İspanya, Almanya, Birleşik Krallık başkanlarına ve AB Yüksek Temsilcisi ve tüm BM üye ülkelerine:

Filistin devletinin tanınması ve Filistin halkının haklarının teyid edilmesi yönündeki meşru talebi benimsemeniz için çağrıda bulunuyoruz. Onyıllardır başarısız olan barış sürecinin akıbetini değiştirmenin ve iki ayrı devlete dayalı bir barışa doğru ilerlemenin artık vaktidir.

E-posta Adresini Gir:
Size telefonla veya kısa mesajla ulaşmamızı istiyorsanız telefon numaranızı ekleyin
Üzgünüz, Avaaz dilekçeleri için tarayıcınızın javascript fonksiyonunun açık olması gerekiyor. Lütfen javascripti açın ve tekrar deneyin. (Javascripti nasıl açabileceğinize dair bilgiye buradan ulaşabilirsiniz).
Devam ederek Avaaz'ın size e-posta göndermesini kabul ediyorsunuz. Verileriniz Avaaz Gizlilik Politikası ile korunuyor ve bu belgede verilerinizin nasıl kullanılabileceği açıklanıyor. Dilediğiniz zaman e-posta gönderi listesinden ayrılabilirsiniz.

Son İmzalayanlar

You need to upgrade your Flash Player to view the map
Bu haritadaki yeşille bölgeler Filistin'i bir devlet olarak tanıyan ülkelerdir.

Önümüzdeki beş gün içinde BM Güvenlik Konseyi toplanacak ve dünyanın eline onyıllardır başarılamayan İsrail-Filistin barış görüşmelerinin akıbetini değiştirebilecek yeni bir teklifi benimseme fırsatı geçecek. Bu teklif BM'nin Filistin devletini tanıması.

Orta Doğu, Afrika, Asya ve Latin Amerika'dan 120 üzerinde ülke bu girişimi zaten destekliyor; ama İsrail'in sağcı hükümeti ve ABD buna şiddetle karşı çıkıyor. Avrupa ise hala kararsız. Ama halktan gelecek kitlesel bir baskı, kilit ülkelerin işgali sona erdirecek bu önemli fırsatın lehine oy vermelerini sağlayabilir.

ABD önderliğinde onyıllardır yürütülen barış girişimleri hep başarısız oldu. Bu sırada İsrail Filistin halkını tecrit etti, topraklarına el koydu ve Filistin'in bağımsız bir siyasi varlık olmasını engelledi. Bu yeni cesur girişim oyunu değiştirebilir ama Avrupa'nın öncülük etmesi lazım. Avrupa liderlerinin bu devlet olma talebini kabul etmeleri için küresel bir çağrı yapalım ve dünya vatandaşları olarak bu meşru, barışçıl ve diplomatik öneriyi desteklediğimizi net olarak ortaya koyalım. Dilekçeyi imzalayın ve çevrenize yaygınlaştırın:
Yayınlanma tarihi 1 Ağustos 2011

Arkadaşlarına söyle