Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Ζητάμε τη δημιουργία προγράμματος εφημεριών κτηνιατρείων για τις νύχτες και τις αργίες

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Alexandros A. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Alexandros A.
- Παραλήπτες:
- Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Η ανάγκη για την κτηνιατρική κάλυψη των οικόσιτων και αδέσποτων φίλων μας,με οδήγησε στην δημιουργία αυτού του ψηφίσματος,ο σκοπός του είναι η ώθηση μιας θετικής σκέψης ως αρωγός για την καλυτέρευση των συνθηκών για τα ζώα στη χώρα μας .
_________________________________________________
Είμαι ένας απλός πολίτης που κάνει ότι μπορεί για τις «άστεγες ψυχές», τους τετράποδους πολίτες της χώρας μας που έχουν την ατυχία να ζουν στο δρόμο, παράλληλα συμπορεύομαι με την οικόσιτη πρώην αδέσποτη σκυλίτσα μου.
Πολλές φορές έχω προβληματιστεί με την σκέψη εάν κάποιο
βράδυ ή κάποια ημέρα αργίας χρειαστεί κάποιο ζώο κτηνιατρική βοήθεια, φυσικά αρκετοί κτηνίατροι με περίσσιο επαγγελματισμό αφήνουν την «πόρτα ανοιχτή» σε κάποιο έκτακτο περιστατικό μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, χωρίς όμως να υπάρχει μια οργανωμένη μέριμνα εφημεριών στα κτηνιατρεία για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.
Σε κάποια μέρη της χώρας, ελάχιστα, υπάρχουν κτηνιατρικές κλινικές,στην περίπτωση αυτή πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν το κόστος αυτής της περίπτωσης αντιμετώπισης του έκτακτου περιστατικού.
Τα οικόσιτα ζώα έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς και τα αδέσποτα ζώα (που οφείλουμε να βοηθήσουμε), οι ανάγκες και τα έκτακτα περιστατικά δεν έχουν ωράριο και ημέρες , το γνωρίζει κάθε άνθρωπος που έχει κάποιο ζώο, το γνωρίζει κάθε εθελοντής που βοηθάει τις «άστεγες ψυχές». Ήρθε η στιγμή να κάνουμε ένα βήμα πιο κάτω , να υπάρξει μια συνεργασία του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καθώς και οποιουδήποτε άλλου φορέα για την υλοποίηση αυτής της σκέψης – ιδέας, μιας ιδέας υποστηριζόμενης από τον απλό και ενεργό πολίτη.
Θεωρώ πως είναι αναγκαία η ύπαρξη ενός
προγράμματος με καθημερινές εφημερίες για την ευζωία των ζώων και την
κτηνιατρική αρωγή με βάση το λειτούργημα της κτηνιατρικής επιστήμης.

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )