Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την EVA T. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
EVA T.
- Παραλήπτες:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου ζητά την άμεση απομάκρυνση του Συνδέσμου Οπαδών ΠΑΟ  που πρόκειται να λειτουργήσει σε απόσταση αναπνοής από το σχολείο, καθώς θεωρούμε τη λειτουργία του εξαιρετικά επικίνδυνη για την ασφάλεια των παιδιών μας.

Όλοι μας έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν περιστατικά βίας και βανδαλισμών σε τέτοιους Συνδέσμους, με αφορμή συγκρούσεις οπαδών [1]. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως τους ίδιους φόβους μοιράζονται και τα ίδια τα μέλη του Συνδέσμου, γι’ αυτό και έσπευσαν να τον καλύψουν, με βαριές μεταλλικές επιφάνειες απ’ άκρη σ’ άκρη, μεταμορφώνοντας τον σε κανονικό φρούριο! Ο στόχος είναι προφανής. Για να προστατευτούν από ενδεχόμενες μελλοντικές επιθέσεις . Ποιος, όμως, θα προστατεύσει από αυτές το σχολείο; Και φυσικά τα παιδιά μας;

Η λειτουργία Συνδέσμου Οργανωμένων Οπαδών σε απόσταση αναπνοής από το σχολείο ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια του σχολείου, αλλά και των μαθητών. Ζητάμε την άμεση απομάκρυνσή του και σας θέλουμε συμπαραστάτες!

ΠΗΓΕΣ [1]
Βίντεο ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή οπαδών στην Αττική. Δίνουν ραντεβού για ξύλο και αγριότητες | ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | sputniknews.gr
Κυνική ομολογία οπαδού: Οι σύνδεσμοι έχουν για αμυνά τους ρόπαλα και τσεκούρια | Newsbeast (newsbeast.gr)
Eπίθεση σε σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (kathimerini.gr)