Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Μύκονος: Να παραμείνει Ελεύθερη και εύκολα Προσβάσιμη η παραλία του Καλού Λιβαδιού.

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Olga S. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Olga S.
- Παραλήπτες:
ΕΤΑΔ, ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

-Ψήφισμα πολιτών της Μυκόνου για να παραμείνει η παραλία του Καλού Λιβαδιού ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΕΎΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ για όλους του κατοίκους, όπως ήταν μέχρι τώρα.
-Διαμαρτυρόμαστε για την παραχώρηση δημόσιου δρόμου και χώρου όπου στάθμευαν τα αυτοκίνητά τους οι κάτοικοι της Μυκόνου εδώ και  πολλές δεκαετίες, ο οποίος αφού πρώτα βαφτίστηκε παλιός αιγιαλός, εκμισθώθηκε από την ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) σε παρακείμενο ξενοδοχείο. Το συγκεκριμένο τμήμα του Καλού Λιβαδιού είναι από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει στο νησί μας στο οποίο μπορούσαν, μέχρι χθες τουλάχιστον, να κάνουν μπάνιο οι πολίτες του νησιού μας και ιδιαίτερα τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, λόγω της εύκολης και άμεσης πρόσβασης στην παραλία. Με την εκμίσθωση του συγκεκριμένου χώρου στον ιδιώτη και με τον ισχυρισμό, εκ μέρους της ΕΤΑΔ, ότι όλος ο χώρος του Καλού Λιβαδιού ο οποίος χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα σαν χώρος στάθμευσης είναι ιδιωτική ιδιοκτησία της ΕΤΑΔ και απαγορεύεται η στάθμευση, ουσιαστικά αφαιρεί με προκλητικό τρόπο το δικαίωμα στους πολίτες της Μυκόνου να πηγαίνουν για μπάνιο στη συγκεκριμένη παραλία.

Απαιτούμε:
  • Την άμεση ανάκληση της απόφασης της εκμίσθωσης εκ μέρους της ΕΤΑΔ
  • Όλος ο χώρος του Καλού Λιβαδιού ο οποίος βαφτίστηκε παλιός αιγιαλός και θεωρείται ιδιωτική ιδιοκτησία της ΕΤΑΔ, να επιστρέψει στον Δήμο Μυκόνου και στους δημότες του, στους οποίους ανήκει δικαιωματικά.
  • Ο ιδιώτης να  ελευθερώσει άμεσα τον συγκεκριμένο χώρο και να απομακρύνει ό,τι έχει τοποθετήσει με σκοπό την «αξιοποίησή" του.

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )