Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Κατάργηση της τροπολογίας για live streaming μαθήματα από τις σχολικές αίθουσες.

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Δ. Κ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz. Προειδοποίηση: Κάποιες από τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το ψήφισμα δεν ήταν δυνατόν να διασταυρωθούν, άρα ίσως να περιέχει ανακρίβειες ή παραπληροφόρηση.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Δ. Κ.
- Παραλήπτες:
Υπουργείο Παιδειας και Θρήσκευματων
Με την παρούσα τροπολογία δύναται να τοποθετηθούν μέχρι και κάμερες στα σχολεία προκειμένου να υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων. Με αυτόν το τρόπο καταργείται η προστασία και η ιδιωτικοτητα της ζωής κυρίως των παιδιών αλλά και των εκπαιδευτικών. Θα εκτίθενται παιδιά από την ευαίσθητη νηπιακή ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση τους σε πλατφόρμες που ουκ ολίγες φορές έχουν διαρρεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Θα στιγματιζονται από τις τυχόν λάθος απαντήσεις που θα δίνουν και πλέον θα φοβούνται να μιλήσουν.
Οι δε δάσκαλοι και καθηγητές θα μεταδίδουν μια στείρα γνώση υπό τον φόβο μιας καλής αξιολόγησης και των ιδίων των γονέων που *καταλαθος* θα επεμβαίνουν.

Η κατάσταση αυτή έχει πάρει ένα δρόμο *παγιωσης*. Τα παιδιά σταδιακά θα σταματήσουν να έχουν ελευθερία έκφρασης, κινήσεων και δικαίωμα να κάνουν λάθη και να μάθουν μέσα από αυτά. Θα βρίσκονται εγκλωβισμένα μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή μετρώντας έτσι πάνω απο 6 με 7 ώρες ημερησίως μπροστά από αυτήν με τα γνωστά προβλήματα που προκαλεί η υπερβολική έκθεση στις οθόνες
Καλούμε σύσσωμοι, εκπαιδευτικοι και γονείς, το Υπουργείο Παιδείας και Θρήσκευματων να αποσύρει άμεσα και δίχως καμμια εφαρμογή την εν λόγω διάταξη
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )