By continuing you accept Avaaz's Privacy Policy which explains how your data can be used and how it is secured.
Got it
This petition is closed
ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΛΙΑΚΟ SPORTING LICENSE ΑΠΟ ΕΛΑΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ

This petition is closed
50 Supporters

Nikos N.
started this petition to
ΕΛΑΟ
Ο Δημήτρης Κολλιάκος είναι παγκοσμίου κλάσης αθλητής του παραμοτέρ. Αγωνίζεται σε αγώνες σλάλομ κατέχοντας σήμερα την 3η θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FAI. Το λίνκ με τα αποτελέσματα και την παγκόσμια κατάταξη είναι το παρακάτω:

Επίσης είναι ανάμεσα στους 15 καλύτερους του κόσμου που έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν στους αγώνες Parabatix Sky Racers. Κατά τους τελευταίους 4 αγώνες έχει κατακτήσει δύο 1ες , μία 3η και μία 4η θέση. Πιθανόν είναι ο μόνος Έλληνας αεραθλητής που σηκώνει τη Σημαία μας στο βάθρο τα τελευταία χρόνια. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των 4 τελευταίων αγώνων Parabatix:

Για την συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες παραμοτέρ (paramotor) απαιτείται ο αθλητής να κατέχει την ετήσια Sporting license από την αεραθλητική ομοσπονδία της χώρας που εκπροσωπεί, για την Ελλάδα από την ΕΛΑΟ (ΕΛληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία).

Η ΕΛΑΟ δεν δίνει Sporting license στον Δημήτρη Κολλιάκο με την δικαιολογία ότι δεν συμμετείχε σε εθνικό αγώνα παραμοτέρ και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παραμοτέρ το οποία όμως ΔΕΝ πραγματοποιήθηκαν.

Δε φταίει αυτός για τη μη πραγματοποίηση των αγώνων.

Είναι ο μόνος αεραθλητής του παραμοτέρ που συμμετέχει από τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες και αντί να τον βοηθήσουμε τον τιμωρούν αποκλείοντάς τον από τους αγώνες !!!

Θέλουμε να δοθεί η Sporting license στον Δημήτρη Κολλιάκο για να μας εκπροσωπήσει διεθνώς.
Posted (Updated )