Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Η Ρόδος λέει ΟΧΙ στην Κλιματική Αλλαγή, ΝΑΙ στη ζωή.

103 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις 200
103 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Δημήτρης Γ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Δημήτρης Γ.
- Παραλήπτες:
Έξι φορείς του νησιού διοργανώνουν εκδήλωση για να μπει η Ρόδος στο χάρτη με τις περιοχές που λένε ΟΧΙ στην Κλιματική Αλλαγή και απαιτούν ενεργές πολιτικές για την αντιμετώπιση του Φαινομένου του Θερμοκηπίου που απειλεί τη ζωή στον πλανήτη. Ο Σύλλογος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ρόδου, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ρόδου, το Δίκτυο Αλληλεγγύης ΠΡΟΣΦΕΡΩ, το ΚΟΙΝΟΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ, το ΑΝΤΙΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ και τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΡΟΔΙΑΚΑ  οργανώνουν τη δράση. Πολίτες όλου του νησιού θα συγκεντρωθούμε στο χώρο του Ακταίον  για να διαδηλώσουμε ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή. Θα προβληθούν ταινίες σχετικές με το θέμα και θα ακουστούν ομιλητές μεταξύ των οποίων και εκπρόσωπος της Greenpeace. Επίσης θα υπάρχει ζωντανή μουσική, κεράσματα, πανό και ανακοινώσεις. Θα επιδοθεί ψήφισμα στο Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο. Η δράση θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες.
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )