Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ:
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤ.

Ζητούμε άμεση δράση για λύση του Κυκλοφοριακού Προβλήματος στη Λευκωσία

898 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   1,000
898 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την George C. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
George C.

Παραλήπτες:
Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βουλή Αντιπροσώπων, Ένωση Δήμων Κύπρου
Θεωρούμε ότι τα τελευταία χρόνια η ποιότητα ζωής των πολιτών που διακινούνται στους δρόμους της Λευκωσίας και των περιχώρων έχει μειωθεί λόγω της υπερβολικής τροχαίας κίνησης κατά τη διάρκεια, σχεδόν, όλης της ημέρας. Το θέμα είναι Κοινωνικό, Οικονομικό και Περιβαλλοντικό.
Ζητούμε, άμεση, συλλογική μελέτη και έργα για επανεξιολόγηση όλου του συστήματος κυκλοφορίας (δρόμοι, φώτα τροχαίας, διασταυρώσεις τροχαίας, διαπλατύνσεις, ποδηλατόδρομοι, κλπ), σε συνδιασμό με τη λειτουργία σύγχρονων και αξιόπιστων Μέσων Μαζικής Συγκοινωνίας ως εναλλακτικών τρόπων διακίνησης. Θα απευθυνθούμε: Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βουλή των Αντιπροσώπων, Ένωση Δήμων Κύπρου